Chanmé vs bonnepoire.com / Kiltti vastaan pahanilmanlintu
Holiday on vox...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Ai tuutte Sèteen lomalle?!? No, hyvänen aika, käykää nyt ihmeessä meitä moikkaamassa! Ei oo kuin reilun tunnin matka. :)

Oi, nayttaapa ihanalta! Hyvaa lomaa, minne sitten menettekin..

LA ROCHELLE ! Ja sitten viikko Sète-kaupungin liepeillä.

Pupuce laitatko meiliä piparikuu [tavuviiva] news [ättä] yahoo [piste] fr ???????? =)

houkuttelevan nakoista! Riemuisaa lomaa koko sakille!

Heh, ploki - miitinkia teilla tiedossa? Kiva kivaa!
Hauskaa lomaa! Toivottavasti arska nayttelee ujoa nenaansa ;)

Laitoin siulle meiliä pari päivää sitten. Tulikohan perille? Sitä vain, että meillä ei ole valitettavasti enää huoneita vapaana, mutta voittehan silti tulla pistäytymään! :) Hauskaa Rochellea ja toivottavasti nähdään pian! A plus.

Hei! Vajaan viikon päästä olisi lähtö kuukauden reilille, joka alkaa Barcelonasta. Osaisitko suositella jotain kivaa kaupunkia Etelä-Ranskassa kun varmaankin sen läpi junailen?

Onpa ihanan näköistä!

Hip hei täältä nettipimennosta ! Aurinkoa on vaihtelevasti mutta sentään jonkin verran, ja fillaroidaan hulluina kuten pligaa.vox.com -sivuilta voi havaita.

Kiitos lomatoivotuksista ja pahoittelen pt:lle etten osaa sen kummemmin suositella Etelä-Ranskan kohteita, kun olen lähinnä pariisilaismimmejä. Mutta Pupuce varmaankin osaisi, jos menet sivuilleen kyselemään klikkaamalla nimestä.

Huomenna siis lähtö heti aamusta Välimerelle ; Pupuce emme sittenkään koukkaa teille asti koska kuormassa on fillareita ja muuta sälää sen verran, että välietapit on karsittu minimiin. Mutta ensi kerralla ja paremmalla organisaatiolla...

Ciao bye bon été bizzzzzzzzzzzz !!! =D

oijoijoih kuinka ihania otoksia, haluaa myös tuonne!

Bonjour miss P, hauska kun piipahdit kommenttilaatikossa - heti kun saan purettua lomakuvat, lisää maisemia luvassa ! Myös vox-puolella, ks oikea sivupalkki.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.