Vieilles pierres / Vanhat kivet [valokuvatorstai]
Kursiivinen melankolia - Mélancolie ombragée

Extra Extra !!!

Via SusuPetal by Add Letters :

Scoop

Uusi hiekkalaatikko, uudet seikkailut !

Arkistot pysyvät vanhassa u-blogissa vielä muutaman viikon ajan, mutta aion sulkea kommentointimahdollisuuden trollien takia. Kaikki materiaali on jo tallessa uudella blogialustalla, ja korjaan kuvien linkit sekä lisään kategoriat savottatyönä homeopaattisina annoksina. Sivupalkit, linkit ja muut nippelit täydentyvät ajan myötä, ja alan oitis muuttelemaan linkkejäni ympäri blogistania.

Tärkeintä on että uusi osoite löytyy ! Kommentit ja ehdotukset ovat tervetulleita ; löytöretkeilen uusissa kulisseissa enemmän tai vähemmän sujuvasti ja totuttelen typepadin kiemuroihin.

BIENVENUE !!!

Bannerterrassemini

Nouveau bac à sable pour de nouvelles aventures !

J'ai déjà réussi à rapatrier les posts avec les commentaires ainsi que les photos ; merci à Florent de SixApart pour sa précieuse aide dans la migration de u-blog vers typepad ! Reste à connecter les photos afin qu'elles s'affichent au bon endroit dans les archives. Chantier qui avancera à doses homéopathiques, au fil des nuits...

En attendant, le plus important est que tous les lecteurs trouvent la nouvelle plateforme. Les commentaires et suggestions sont les bienvenus, et je tâtonne encore un peu avec le back-office plus complexe mais offrant moult possibilités. Une nouvelle vie blogosphérique qui commence !

TERVETULOA !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Täällähän on pirtsakka pohja, rrrakastan oranssia!!!!!

Ai kiva, eka kommentti tänne vielä epäviralliseen blogiin ! Tuliko sulle joku lukija täältä ja löysit tilastoistasi takaoven ?!

=D

Kohta tupaantuliaiset, kunhan saan tuunattua tämän ja vanhojen postausten kuvat koodattua (kaikki käsipelillä - argh).

Täällä ollaan, eikun perässä tultiin.

Mikä ihastuttava pirteys sivuilla! Mansessa syksy ja keli upeimmmillaan, eilien liki ¨+ 20 lempeää suvituulta.
Nyt täällä kelpaa..

Hyvää tätä viikkoa sinulle ja perheellesi.

Mukana kuin peräpukama. ;D Laitan uuden linkin listoilleni.

Muutto täälläkin, oikein hyvältä näyttää!

Onpas täällä raikasta! No tätä on odotettukin, olethan valmistellut/suunnitellut muuttoa jo yli vuoden? Kyllä virtuaalikoti tai sitten tietysti hiekkallatikkokin tietysti senverran tärkeä paikka on, että kannattaa harkita ja kokeilla pitkään.
Kerro joskus typepadista, se on yksi vaihtoehto jos teen yritysblogin, mutta en ole sitä koskaan kokeillut.

Ooohhh...Onpa täällä kaunista ja pirteän väristä! Toivottavasti tämä uusi blogi on hyvä ja turvallinen. :) Onnea vaan tänne muutosten keskellä. :)

Longue vie à Maurelita 2.0 !

Merciiiiiiiiiiiii & kiitos ! =D

Tervetuloa tänne uuteen osoitteeseen ; alkaa olla jo melkein kotoinen olo, ja uudessa hiekkalaatikossa on kivaa uutta penkomista. Tämä oli sitten pitkän epämääräisen benchmark-seikkailuni lopputulos, ja voisin tehdä ihan postauksenkin asiasta.

Voici enfin le résultat de mon benchmark, j'ai trouvé mon bonheur dans le back-office de typepad qui permet toutes les bidouilles que je voulais. En voilà un futur sujet pour le blog : le fameux comparatif. Donc bienvenue !!!!!

Hyvältä näyttää! Pirtsakka tunnelma

Onnea uudelle hiekkalaatikolle, hienoa! Värit on just niin pirtsakat mitä sun lanseeraamassasi kasvokuvassakin. :)

Kiva kiva ; mies väitti että keltainen ja oranssi ovat too much, mutta kun tahdon olla vähän semmoinen yliampuva näissä tyyliasioissa... ;-)

Coucou, todella upea uusi blogikoti! Bravo! Yhtä pirtsakka kuin omistajansakin. :)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.