Kielimatkailua / Voyages linguistiques
France en panne / Ranska motissa

Arkea / Train train

Repas Viikon valokuvatorstaissa on aiheena arki ; minusta tuntuu joskus että arkeen ei juuri muuta mahdu kuin sotkua ja sähläämistä, ruokailua rapatessa roiskimista, ja kaiken tämän jälkien korjaamista.

Silti arki on ainutlaatuista, siitä jää lapsille ne kallisarvoisimmat muistot ja turvallisuudentunne josta on hyvä pinkaista maailmaa valloittamaan.

Le challenge photo de la semaine dans le blogistan finlandais a pour thème "le quotidien", et quoi de plus approprié qu'un repas : des fois on a l'impression que le quotidien ne consiste qu'à ça, faire à manger puis faire manger etc. Mais ces moments quotidiens sont la substance précieuse sur laquelle on bâtit les souvenirs d'enfance, la confidence, le sentiment de sécurité qui permet ensuite de partir à la conquête du monde avec sérénité, confiant.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Mainitaanpas vielä, että Eeron listalta löydyn nyt minäkin. (sama näkyy tosin myös ton mun emailin domainissa olevalta kotisivulta... :-).

Kaunista syksyä!

Totta, ruuan laittaminen (etta on kaikki ruokalohkot/maarat oikein) ja sitten sen syominen ovat niin (inhottavan) arkisia... Ja pienten lasten sotkujen siivoaminen sen jalkeen. Mutta se ihanin hetki on kylla se kun koko perhe koolla istutaan ja jutellaan siina syodessa arjesta! Oikeassa olet, noist ahetkista lapsetkin saavat evaat omaan arkeensa kun ovat isoja ;o)
Hiano, kuva kahdesta pligatsusta ;o) Sootteja ovat! ;o) Minusta heilla on(kuvista katsellessani) niin sootit noperonenat, etta aina niita hymyilen ;o)

Sitähän se on äidin arki, mutta vuodet vierii vinhaa vauhtia. Yhtäkkiä huomaa, että lapset on lentäneet pesästä pois.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.