Jouluvalot / Lumières de Noël
Joulumyyjäiset Pariisissa / Marché de Noël finlandais

Magic Fnac

Mon site préféré en matière d'ergonomie et de service client Fnac offre un guide d'achat interactif pour les cadeaux - avec un pur look.

Dommage, il y manque justement les smartphones qui m'intéressent, mon Nokia 5200 refusant de lire les mp3 depuis quelques jours. A croire que la durée de vie des produits est calculée pour arriver à échéance début décembre...

Magic_fnac

Suosikkisaittini levy- ja kirjakauppa Fnac auttaa valitsemaan lahjat hulppean virtuaalineuvojan avulla.

Harmi että tästä puuttuu tismalleen se hakemani tuote, eli smartphone jota havittelisin. Oma uskollinen Nokia 5200 kieltäytyy viihdyttämästä minua musiikillisesti ; tuntuu kuin tuotteiden elinaika olisi tarkoituksella suunniteltu päättymään joulun alla...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Kuuntelin eilisiltana radiosta pidemmän kaavan mukaista lähetystä Le Web 3 -messuilta, ja välittömästi tuli mieleen, että "Onkohan Maurelita tuolla...?"

Aikun olisinkin ollut. Duunissa yritän ajaa läpi vasta web 2.0 projekteja ja nekin tökkii, ehkä joskus seuraavassa elämässä...

Mutta luen kyllä ahkerasti web3-gurujen blogeja ja aivoituksia ! Netvibes-sivuni pursuilee tietoa ja tarinaa aiheen tiimoilta, kunhan ehtisin lukemaan puoletkin.

Saisit itseasiassa joskus pistää pienen selkokielisen postauksen siitä, että mitä oikeastaan on web 2.0 tai web 3.
Meille tavallisille pulliaisille kun on olemassa "se intternetti", joten esim sinun työsi käsittäminen on jokseenkin hankalaa.

Hyvä heitto, pitääkin ! Mikään ei auta paremmin ymmärtämään itse asiaa kun joutuu selittämään sitä muille. Ei ne gurutkaan oikein tunnu tietävän mitä on web3, paitsi jotain hirmuista linkittämistä jossa netti tietää paremmin kuin itse mikä on sulle hyväksi ja tarpeen, niillä on tiedot musiikkimaustasi ja yleensä kaikista kulutustottumuksista ja tuutti auki tarjouksille joita ei voi vastustaa.

Mutta kuten sanoin, en ole mikään expertti vaan itekin pulliainen mutta satuin hyvään saumaan ja yritän ottaa kaiken irti. Juttuaihe menee mietintämyssyyn !

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.