Ritarit autoilevat / Chevaliers de temps modernes
Uudenvuodentoivotukset / Bonne année 2008

Beautiful 2008... bio !

SenkeUudenvuodentoiveenani haluaisin kaikkien suojelevan pikkuruista ja haavoittuvaista planeettaamme entistäkin enemmän. Pienistä teoista rakentuu suuria kokonaisuuksia, ja kulutustottumuksillaan voi vaikuttaa joka päivä.

Tuttavani vaimo onkin juuri lanseerannut Ranskassa luomutuoksun, ja sarjaan tulee myös ihonhoitotuotteita muutaman viikon sisällä. Senke-niminen tuotesarja on myynnissä Mademoiselle Bio -nettikaupassa, jonka sivut huokuvat kaunista luomua.

Kauneus ja luontoa kunnioittava kulutus eivät enää ole ristiriidassa keskenään, ja irvikuva metsittyneestä luonnonsuojelijasta on muuttunut itseään ja planeettaa kunniottavaksi trendi-ikoniksi. Ilmiön levitessä kosmetiikkateollisuudenkin on vähitellen pakko ottaa huomioon kuluttajien arvot - tästä on hyvä alkaa !

Mademoiselle_bio

Comme voeux pour la nouvelle année, je voudrais qu'on bichonne notre petite planète fragile encore davantage. Les petits gestes permettent de grands changements, et en modifiant ses habitudes de consommation chacun peut contribuer au quotidien.

Pour illustrer les tendances du moment, la femme d'un copain vient de lancer son parfum bio avec une gamme de soins qui suivra très prochainement. Senke se positionne comme une marque chic de beauté bio avec des produits certifiés Ecocert et en vente sur Mademoiselle Bio - le site de la beauté engagée.

La beauté et le respect de l'environnement ne sont donc plus incompatibles, et l'image d'un écolo en friche évolue vers celle d'un consommateur branché et respectueux. Le phénomène prenant une ampleur de plus en plus importante, les industriels vont devoir se plier aux valeurs des consommateurs également - et c'est un excellent début !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Tosi hyva uuden vuoden toive!

Ma ajattelen niin, etta omista tekemisista kaikki ekologisuus alkaa. Ja etta nyt on todellakin aika toimia ja tosissaan.

Innostavaa alkanutta vuotta sulle ja koko teidan porukalle! On kivaa seurata blogisi kautta toisen suomalais-ranskisparin toilailuja:)

Toi on kylla tosi kiva oloinen sivu, harmi vaan etta vahan kallis minulle opiskelijalle...
Ja monissa bioshampoissakin on viela sodium lauryl sulfaattia :o

Meilleurs voeux pour toute la famille!

Merciiiiiii !

Joo hintavia ovat mokomat, enkä saanut pyytämiäni näytteitä eli tuoksujen takia jää hankkimatta.

En ole vieläkään löytänyt biohoitoainetta ; ainoastaan jotain lotion-tyylistä, inh. Eka joka löytää huutaa hep !

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.