Maurelitan makea mutta tuju salaattikastike / La vinaigrette au miel à la Maurelita
And the band played on

Make my day

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Makemyday  Makemyday  Makemyday

Suitsutusta tuli niin moninkertaisena (Timo, Jonna, Ulrika, SusuPetal, M'Man ja nyt Muotiagenttikin) etten tiennyt miten päin olla - no hyvin imarreltu tietenkin ! Tekee aina hyvää saada kiitosta ja kehuja ja tarkoitukseni oli laittaa vahinko kiertämään kuten asiaan kuuluu, mutta vatkuteltuani monta päivää melkein kaikki ovat jo saaneet lätkän.

On aina yhtä vaikeata valita vain kymmenen niistä kaikista joita seuraan (pelkästään blogilistalla kolme sivua suosikkeja...), mutta onneksi ruusuja on jo jaettu muutakin kautta. Tässä eteenpäin suitsuketta viikon suosikeilleni, ottakaa isommat vaasit jos kukkia tuli liian kanssa :

Medis - uskomattomia potretteja Thaimaasta ; olen aina ihaillut ihmisiä jotka uskaltavat kuvata toisia ihmisiä, itselläni ei siihen kantti riitä - työpaikkapippaloissakin otan mieluiten tunnelmakuvia valaistuksesta ja varjokuvia.

Sisustusta ja sitruunoita ; uusi tuttavuus osuu tismalleen kohdalleen oman makuni suhteen ; kirpeän pirteää stailia.

Alexia - kirjoittaa Suomesta ranskaksi englanninkielisestä bloginnimestään huolimatta (Finland's Secrets), selittää kotimaisia konsepteja maanmiehilleen selkokielellä ja maalaisjärjellä. Toivon että viitsisin ja osaisin itse kertoa maastani yhtä napakasti ja asiantuntevasti, mutta olen auttamattomasti pihalla enkä välttämättä edes jaksa päivittää tietojani.

Duussi - tyylikuningatar vailla vertaa ! Rock kyldyyr & chic rulettaa.

Piilomaja jatkaa entistä avarammalla katseella ja uudella blogialustalla kuvitus on edukseen.

Vilijonkka - pariisilaistaiteilijakotiäiti... muuttoaikeissa ? Kuvakulma aina paikallaan ja pilke silmäkulmassa = takuuvarma lukunautinto.

Vintti - uskomatonta positiivisuutta ja esimerkillistä elämänkatsomusta, rokkia ja valokuvasilmää Kehräsaaresta.

MariKoo kuluttaa blogeja, tutkii kulutusta ja blogittaa tutkiskellen - vai oliko se toisin päin ? Terävää analyysiä ja hulppeita oivalluksia ; viimeisimmän postauksen kommentoija keksi juuri käsitteen metahömppä !

Auringonkukkametsä jossa on veikeä yhdistelmä kulttuuria, nettinippelitietoa ja huumoria.

Stazzy hykerryttävine juttuineen fillaroijista, tyyliblogeista, ranskalaisesta maailmanmenosta...

... ja kaikki te muut joita luen enemmän tai vähemmän ahkerasti kommentoiden, piristätte tuntemattoman ulkosuomalaisen arkea La Défensen liikekorttelin uumenissa kun ehdin työryysikseltäni karkailemaan blogistaniin - ja nyt myös surffailen metrossa überkuulilla joululahjallani !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Kiits, kiits, kiits - oli niin hianosti luonnehdittu mun blogia että ihan tippa silmään rysähti;-)
Muista blogata työryysiksistä huolimatta.

Oh, kiitosta vaan! En kyllä itsekään enää tiedä, miten päin elämässäni asiat menevät, kaikki kun tuntuu sotkeutuvan keskenään :)
(no se tutkimus on kyllä ns. luovalla tauolla, joka voi jatkua piiiitkään ...)

Oh, olenpas minä nyt otettu ja vallan hämmästynyt.

Kiitän kovin :)

Miun oli niin vaikeaa laittaa blogeista kymmenen parasta riviin
joten lupasin kunniamaininnan kaikille.
Siullekin on siis omasi miun blogissani. =)

Kuin myös!
toujour!

Yli 11000 blogia tarjolla, ja päädyt kukittamaan blogeja, jotka kaikki jo tunnen! Joko meillä on sama maku, tai sitten ... niin tuskin siinä muuta selitystä on!

Ja tuosta metroblogailusta: kiitos kun osallistuit sitä kautta kyselyyni! Minulta ei kännykkäsurffailu enää onnistu. Aamulla sain minuuttien ähellyksen jälkeen näkyville bussireitin just silloin, kun bussi jo tuli. Koko ajan tuntuu, että silmät on liian suhrut, sormet liian kömpelöt ja ton helkkarin kännykän oma selain aivan syvältä. Mutkun pojat ei ole vieläkään asentaneet mulle Operaa, niin sillä on pakko pärjätä!

merci pour ce petit bouquet de bonheur, ton blog est toujours un délice et par cette épidémie de grippe qui traine en Finlande, il me fait oublier mon nenä tukossa et minun kurkku kipeä!;)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.