Happy Joyeux Hilpeää 2008 !
Beautiful 2008... bio !

Ritarit autoilevat / Chevaliers de temps modernes

Kuplia & Krumeluuria Uudelle Vuodelle

Ritarit

Yllä kortemme Valokuvatorstain kuvapeittoon uuden vuoden tiimoilta. Pojat leikkivät ritareiksi pukeutuneina autoilla aamupäivällä... Pitkä viikonloppu meni aivan liian nopeasti, ja pligatsut olisivat halunneet jäädä asumaan vuokrafarmille loppuiäkseen !

Nettipimento takasi meille kerrankin tekstarivapaan uudenvuodenaaton, ja mobiiliblogikin vasta heräilee hiljaisuudestaan toisin kun etukäteen mainostin...

                    * * *

Une année pleine de bulles et de glamour

De retour de notre WE en Bourgogne - bien que les garçons souhaitaient rester habiter dans le gîte avec la douzaine de copains pour la vie !

Un réveillon superbe, avec quelques bribes de reportage enfin sur PligaaMobile.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Tuota kuvaa katsoessa iski haikeus, kun huomasi, miten nopeasti aika kuluu! Just samalla tavalla mun pojat leikkivät autoradallaan. Toisella oli teräsmiespuku, toisella Zorron viitta. Nyt ne ovat yli kaksikymppisiä isoja miehiä!

Nauti tästä hetkestäsi! Hyvää uuttavuotta!

Tuollainen rata oli minunkin nyt jo 40 vuotiaalla pojallani. Saako niitä vielä jostain? Vai onko tämäkin tuollainen muinaisjäänne.

Hirvittävän myöhäinen vastaus kommentteihin - sain vihdoin selville että kyseessä on Darda-merkkinen autorata joka todellakin on uudelleen myynnissä, ainakin Ranskassa Eveil & Jeux -kaupoissa !

Pour info aux intéressés, il s'agit bien d'un circuit Darda qui est en vente chez Eveil et Jeux :

http://www.eveiletjeux.com/Produit-123208/circuit-darda-speedmaster.htm

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.