La Rochelle -kollaasi
Kibio & Druide

Kartoo metamoteur

Kartoo_searchbar

Löytyykö bloggaajaa joka ei olisi kiinnostunut kartoittamaan netti-identiteettiään ?!

Yksi sosiaalisen median kurssin löydöksistä oli Kartoo-hakukone, joka hahmoittelee digi-identitentin mitä erinäisimpien (ja eriskummallisimpien ?) kriteerien perusteella.

Kartoo_topicsItselleni tuli ainankin hyvin sattumanvarainen tulos, jossa itsestäänselvien Maurelita.com ja Pligaa.vox -blogieni lisäksi kummitteli muutama ikivanha haamututtavuus ja entisiä lukututtavuuksia.

MyBlogLog on aktivoituna vaikken ole sitä sivupalkkiini lisännyt, samoin Last FM (ja sieltä mitä luultavimmin Franz Ferdinand -haamu) ja Flickr joka on viimeaikoina ollut osaltani hieman vaisuna (viitsinkö maksaa palvelusta jonka omistajuus voi vaihtaa käsiä jne).

Myös Blogger-profiilini on vilkkaassa käytössä kommentoidessani ; open id -konsepti on vielä lapsenkengissään mutta toivon sen tulevan yleisempään käyttöön ! SusuPetal komeilee myös kartallani, lieneekö kysymys ahkerasta kommentoinnistaan vai omista lukumieltymyksistäni ? Veikkaisin ensimmäistä sillä linkki vie englanninkieliseen blogiin jota SP lobbaa.

Sen sijaan Kiva-Putiikista on vanhentunut osoite, muutama kauan sitten lukemani blogi haamuilee kartalla ja kerran kommentoimani Bloglines pulpahti myös pinnalle. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä muut ajattelevat oman netti-identiteettinsä kartoituksesta !

HUOM : kommentoimani hakutulokset ovat ranskankielisen kartoo.fr -sivuston antamia ; huomasin juuri suuria eroja englanninkielisten tulosten kanssa, vaikken hakenutkaan pelkästään ranskankielisiltä sivuilta. Kas kummaa.

Kartoo_map

                *   *   *

Une des trouvailles ludiques de ma formation social networking était le moteur de recherche Kartoo.

Ce méta-moteur étonnant dresse une cartographie de l'identité numérique d'une personne, et pour ma part avec une vision assez impressionnante de ma présence web.

Kartoo_waitY figurent mes blogs Maurelita.com et Pligaa.vox, MyBlogLog, mes préférences en matière de rock français sur Last FM et même Flickr que je boude un peu depuis que son avenir est flou.

Mon profile Blogger vit sa vie grâce aux commentaires que je lâche dans la blogosphère de Google - vivement que le concept Open Id l'emporte...

SusuPetal avec son blog en anglais y figure en place d'honneur - probablement grâce à ses nombreux commentaires sur Maurelita.com, mais aussi des blogs que je lisais il y a des années mais que je ne fréquente plus. De surcroît, l'épicerie finlandaise de Paris Kiva-Boutique y est avec un url ancien ; et l'annuaire RSS Bloglines que j'avais commenté est également à l'affiche. Curieux algorithme !

D'autres découvertes concernant les vôtres ?

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Eipä ollut kummoinen tulos.
Sinun blogisi oli melkein ensimmäisiä tuloksia jonka saatoin liittää itseeni, sen lisäksi muutama enemmän tai vähemmän hajanainen blogi (joihin en edes muista kommentoineeni kuin kerran joskus puoli vuotta takaperin...) Edes omaani en löydä ;)

Tällä nickillä liikkuu netissä muitakin, etenkin amerikkalaisia ja venäläisiä, joten...
Jotain fightauhtority.comia ja martialfighter.comia :O

Kiva idea, mutta ei ideaalitulos minunkaan kohdallani. Fifi-haulla tulee 269 000 tulosta, joiden joukosta en jaksanut alkaa etsiä omaa blogiani. Omalla nimelläni taas löysin lukuisia jalkapallosaitteja, omaan siis nähtävästi jalkapalloilevan täyskaiman.

Ai juu, tuo toimii vain ihkaomalla nikillä tai harvinaisella oikealla nimellä. Tai sitten pitää olla sen verran aktiivinen ja sählätä joka paikassa tyrmätäkseen kilpailijat.

Minulla ei onneksi ole kilpailijoita ! Joku oli kyllä pummannut nikin Skypessä, mutta muuten ei ole kaimoja tullut vastaan.

Mutta että Fudari-Fifi ja Martial-Stazzy... hihii. =D

Toimisikin harvinaisella omalla nimellä, mutta kun ei yhtään tulosta ;) Tai kai siitä pitäisi olla vain tyytyväinen.

Minäkin huokasin helpotuksesta kun oikealla nimellä ei löydy yhtikäs mitään. Arkkitehtuurisesti onnistunut netti-identiteetti ?!

Aika summittaisilta vaikuttavat yhteydet joiltain osin. Myönnän kyllä että nettitouhuissa olen niin monessa mukana että niidenvälisiä yhteykdiä on vaikea hahmottaa ihan itsekin. ;D 1500 kpl niitä oli, ilmeisesti osassa vaikuttaa Halo-peli ja halo effect -ilmiö. Paljon oli myös ihan todellista.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.