Pupujahtia ja tuulentuiverrusta / WE lapinesque
Kartoo metamoteur

La Rochelle -kollaasi

Pääsiäisviikonloppu osoittautui sääennusteesta huolimatta aurinkoiseksi, vaikka tuulikin reippaasti ja muutama sadekuuro tipahti niskaan. Menomatkaa lukuunottamatta emme juuri kastuneet, uusi kampaukseni kesti kelit ja pojat metsästivät menestyksellisesti suklaapupuja puutarhassa.

We_rochelle

Shoppailurintamalla kunnostauduin lähinnä valokuvaamalla, sain mieheltäni Cop'Copine -merkkisen huiman emmapeel-tyylisen takkimekon syntymäpäivälahjaksi, ostimme esikoiselle kirpparilta 16-tuumaisen fillarin La Rochellen lomia varten, kävimme leffassa katsomassa maan suurinta kassamagneettia ja manasimme kun miehen fillari varastettiin leffassa istuessamme. Harmi vain kirppari oli jo ohi !

We_rochelle_bis_2

Le WE fut après tout très ensoleillé quoique très venteux, et nous avons profité de notre escapade pour chasser des lapins en chocolat lapins en chocolat, nous promener à l'Île de Ré, faire du lèche-vitrines, acheter un vélo chez Trocathlon pour Jules - et nous en faire voler un pendant que nous nous marrions devant les Ch'tis.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Hyvä kampaus siis, testattu tuulessa ja tuiskeessa:)

Täällä tuli lunta ja on pakkasta! Kevät????

Mukava etta paasiainen meni hyvin.. eika edes hampaat katkenneet jaisiin suklaamuniin (taallahan tosiaan satoi lunta) :D

Millainen muuten oli Ch'tis? Mietin, etta jaksaisiko sita kayda katsomassa.

Juu ei ollut pelkoa että puput sulaisi auringossa kuten edellisvuosina !

Ch'tis oli tosi hauska, no tarina oli arvattavissa ja vähän eau de rose, mutta hervottomia kohtauksia ja tilannekomiikkaa sekä tietenkin se ch'timi korostus jota en ennestään tuntenut. Suosittelen kyllä - mutta älä mene fillarilla. ;-)

A Londres, nous avons eu de la neige. Les cloches sont tout de meme passees, mais les oeufs etaient geles !

Kevät keikkuen tulevi...

Näyttääpä monessa kuvassa aurinko mukavasti paistavan! Tässä olen Pariisin sääennusteita tiiraillut, pisimmät antavat 10 vrk valistuneita(?) arvauksia ja niiden valossa maratonviikonlopusta on juoksukelien kannalta tulossa hyvä.

-gs, teki juuri tytön kanssa lumityöt (n. 30 cm!)

Hello Béatrice et ravie de te revoir ici... comme je disais dans un commentaire en finnois, du moins cette année il n'y avait pas de risque de voir les chocolats fondre au soleil ! ;-)

GS ; täällä keikkuu aika roimasti, nyt hyisen kolea ilma, inha tuuli ja viima - mutta toivottavasti kohenee pikapuoliin. Intoa juoksuharkkoihin, motivaatio on varmaan kova.

Kiitos ja jep - motivaatiossa löytyy kyllä kun h-hetki lähestyy.

Itse asiassa tässä vaiheessa tärkeimmät treenit on tehty ja nyt otetaan jo melko iisisti ja uskotaan siihen että kunto nousee kun malttaa levätä. Yksi kovempi juoksu pitäisi vielä ensi viikonloppuna tehdä, muuten se on sellaista hissuttelua enää...

-gs

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.