Sidecar Jawa
Käytettävyys on pop / Usability rocks

Sauna dokumenttielokuva / documentaire sur le sauna

Serkkuni Nina tulee esittelemään Sauna-dokumenttiaan Suomi-Instituuttiin torstai-iltana, ja voin ylpeillä uunituoreella kutsullani. Dokkari esitetään ranskalais-saksalaisella tv-kanavalla Arte 3. huhtikuuta klo 22:25 - sitä odottaessa teen tänne rapoa ensi-illasta.

Saunakutsu

Ma cousine Nina a encore sévi en réalisant un documentaire sur le sauna - un concept indissociable de la culture finlandaise. Une projection en avant-première aura lieu à l'Institut Finlandais et j'ai la chance de figurer parmi les invités !

Gardez un oeil ouvert, le documentaire passera sur Arte le 3 avril à 22h25 - mais je vous en reparlerai d'ici là avec bien sûr un reportage de la projection de jeudi.

EDIT : rediffusion le 6 avril à 13h00.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Sitten voisimme taas valittaa siitä epäoikeudenmukaisuudesta, joka minua kohtaa. Artén pääpytinki on kivenheiton päässä kämpältäni, enkä saa sitä viritettyä näkyviin telkkarissani metallihenkariantennilla.

Artélla aina parhaat dokkarit... Voisin tänään ohikulkiessa mennä sinne valittamaan harmista, ekä vain avautua toisten kommenttilaatikoihin :)
Toimisikohan se paremmin..? (Tai sit ne vaan sanovat "hanki antennikaapeli")

Luen muuten blogilistalta jo kolmatta kertaa "Sauna-serkun dokumentti..." Sauna-serkku :D

Voi nakki ! Tulee mieleen kun kerran oli treffit lempiradioni Ouï FM studioitten vieressä enkä kuullut ämpäristäni koko radiota vaikka vieressä olin.

Ymmärtääkseni Arten ohjelmat voi katsella ilmaiseksi kahden viikon ajan nettisivujen kautta ; en ole kokeillut mutta tämä voisi olla hyvä koekaniini. Maksullinen VOD-palvelu taas ei taida heillä lyödä leiville lainkaan, mutta ilmaispalvelu sitäkin paremmin.

Joo katsotaan tuleeko telkkuilusta mitään, aika tiukka aikataulu - pelkään pahinta mutta sainpahan jännitystä elämään jo pelkästä ajatuksesta ! =D

Niin, netti tosiaan.
En nyt mututuntumalta muista voiko kaikki ohjelmat katsoa, mutta ainakin Karambolage:a tulee joskus vilkuiltua. Pitääpäs käydä katsomassa.

Jaaha, pitää kattella Artea sitten 3.4! Kiitos vinkistä.

Voi harmi kun ei meillä näy tuo arte! Pitää kysyä kollegoilta heidän tilannettaan, ehkä joku voisi tallentaa. Olisi kiinnostava, luultavasti kollegoillekin :) Tai yrittää kattoa netistä, ehkä se täältä Saksasta onnistuis. Yle Areenaa kun ei esim. täällä voi katsoa, vain Suomessa...

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.