Karamellikakku / Cake aux carambars
Huhtikuvia / Avril compil

Blogin tarkoitus / Le but du blog

Blogging_purposeAppelsiinintuoksuinen haaste tupsahti kommenttilaatikkoon otsikolla Blogging with a purpose ja olin yksi harvoista ja valituista - ja erittäin imarreltu kun blogistani löytyy tarkoitusta.

Ohjelmassa on seuraavanlaista blogosfääri- juonittelua :

- Sinun tulee jakaa tämä tunnustus 5 blogille, joilla sitä ei vielä ole.
- Jokaisella blogilla tulee olla tarkoitus!
- Tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle.
- Tunnustuksen logon täytyy näkyä blogissa ja logosta on oltava linkki takaisin tähän blogiin.

Mieltähivelevä tunnustus pistää miettimään mikä perimmäinen tarkoitus blogillani onkaan. Kartoittaa pariisinsuomalaisen töissäkäyvän kahden pienen monsterin äidin keikkumista kestävän kulutuksen ja shoppailun ristiaallokossa ? Huojentaa fillaroivan planeetanpelastajan pakokaasuhuuruisia kiukunpuuskia ja kommentoida luomuvoiteiden epätoivoisia kokeiluja ?

lmiselvä ja todistetusti konkreettinen tarkoitus on luoda virtuaali kontakti kotimaahan ja pitää yhteyttä tuikituntemattomiin blogittajiin, vaihdella kommentteja ja heitellä haasteita. Vai mitä asiasta tuumaavat askarteleva Kahden kielen väki, Kotiäidin ajatukset arjessa tai enemmänkin muuttoaikeissa, uudessa Helvetiassa, 14B3:n taaperoineen ja Rajamäen rykmentti ?!

           *   *   *

Blogging_purposeUn défi qui parle du but du blog et qui - outre le fait d'être flatté d'être reconnu comme l'auteur d'un blog ayant "un message" - fait surgir la question existentielle pourquoi bloggue-t-on ?

Ayant passé le challenge à mes voisins co-bloggeurs, je m'interroge sur le message que je souhaite faire passer.

Les tribulations d'une Finlandaise tiraillée entre shopping et développement durable ; les coups de coeur et de gueule d'un cycliste énervé et pollué dans la circulation parisienne ; la stupeur et les tremblements d'une immigrée intégrée par intermittence et élevant des enfants potentiellement bilingues... cocher la case qui vous intéresse !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Fuskaan ja kopsaan tahan kommenttilaatikkoosi saman viestin, jonka juuri laitoin sulle omaan blogiini. HAlusin olla varma, etta saat sen)

"Maurelita, merci! Blogissasi jos jossakin on tarkoitusta! Kirjoitat kivasti molemmista, Ranskasta ja Suomesta ja aiheet ovat aina mielestani kiinnostavia. Ulkosuomalaisen silmin ja varmasti myos Suomessa asuvalle ulkomaille katseensa kantaneen mielesta. Molempia blogejasi seuraan mielenkiinnolla. Olet tittelisi hyvin ansainnut!

( omastani en ole niinkaan varma, silla oman blogini purpose ei ole kuin itsensa hauskuuttaminen) ;o)"

Voi miten ihanan virtuaalin ruusupuskan heitit, olen ihan imarreltu ! Vastasin blogissasikin. Meillä kaikilla on tarkoitus blogissamme, sinulla monikulttuurisuus on oikea rikkaus.

=D

Olen kuule vielä niin alkeellisella tasolla tässä bloggaamisessa, että tuo linkittäminen menee aivan yli hilseen. Kiitos haasteesta jokatapauksessa. Blogini tarkoitus : Jaettu ilo - paras ilo eli alkeellista elämää Pariisissa kaikille kiinostuneille.

Ei haittaa vaikket linkittäisikään, tarkoitusta on vaikka jaettavaksi !

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.