Betteraves au fromage fondu / Punajuuripata sulatejuustolla
Marimekko H&M

Helsinki à Saint-Sulpice

Pendant dix jours, la place Saint Sulpice arbore de petits chalets en bois avec tout plein de produits finlandais dans le cadre de l'événement Helsinki à Saint-Sulpice. Design, musique, littérature, articles recyclés, mode, tourisme, bijoux, épicerie... une occasion unique de découvrir mon pays ou de retrouver ses saveurs en plein coeur de Paris.

Helsinki_st_sulpice

Upeissa puitteissa Saint-Sulpice -aukion suihkulähteen ympärillä komeilee kymmenen päivän ajan yllättävän tutunoloisia puukojuja joissa kaupataan Suomea Pariisilaisille Helsinki à Saint-Sulpice -tapahtuman puitteissa.

Oivan sijainnin ansiosta monet piipahtavat sunnuntaikävelyllään kurkistelemaan mitä on tarjolla, ja valikoima onkin vaikuttava : designia, musiikkia ja kirjoja, ruokaa, muotia, koruja, kierrätysdesignia... Ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Suomeen tai nauttia kaukaisen kotimaan herkuista.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Laitoin minäkin reportaasin,käypä vilkaisemassa. Siinä menikin puoli päivää.

Hieno rapo ! Ei ihme että meni aikaa sen laittamiseen, noin perinpohjainen postaus. Hatunnosto - ja tekee heti mieli takas.

Tätä jo osasin odottaa, kun Hesarista luin viikonloppuna, että teillä päin on Suomi-pippalot meneillään!

Vai kotimaassa asti uutisoidaan tästä ?! On hieno sijainti, parempaa ei olisi voinut haaveilla - paljon satunnaisia sunnuntaikävelijöitä poukkasi paikalle ja ihmetteli suomalaista kulttuuria.

Sarin postaukset (linkki kommentissaan yllä) ovat paljon yksityiskohtaisempia ja kuvailevat todella hienosti kuvien kera tapahtumapuolta ja kojujen antia.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.