Vappuhavaintoja / Observations hautes en couleur
Nightster-kesämopo

Dekoilua / Déco and co

Raspail Immeuble Foire

Löytöretki Conran Shop -sisustuskauppaan katsastamaan haviteltua puutarhakalustoa ; Pariisin kadut olivat uskomattoman tyhjät, eläköön toukokuun pitkät siltaviikonloput !

Rautainen pöytä tuoleineen komeili näyteikkunasta namina oranssiksi maalattuna, mutta näytepaloista tummanruskea oli eniten makuumme kuten jo etukäteen ajattelimme. Tilauksesta saisi myös ihanan penkin...

Alimmissa kuvissa vilpola tällä hetkellä ; vailla laatoitusta ja kalustusta - vain takorautainen kattorakenne on paikallaan ja sitä pitkin kiipeilevä valkoinen sinisade.

Conran_table Echantillons Banquette

Descente au Conran Shop à midi pour admirer en vrai la table convoitée pour la pergola. Pas un chat dans Paris, on adore les ponts de mai.

La table en métal et ses chaises étaient en vitrine, dans une version peinte en orange à tomber par terre, mais d'après les échantillons le marron foncé nous plut le plus. Dans le catalogue figure également une banquette fort alléchante...

Ci-dessous notre pergola telle qu'elle est en ce moment ; en attendant le dallage avec juste la chape en béton et la structure en fer avec sa glycine blanche.

Pergola1 Pergola2 Pergola3

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Ompa herkullisen varisia vaihtoehtoja, lila ja lime nayttaa tosi jannittavilta, mutta olisin varmasti valinnut kans ton ruskean.

Meillakin on pation rakennus meneillaan, on ihan alukutekijoissaan, Ma oon metsastellyt noita cafe-tuoleja, joka sulla nakyy tossa yhdessa kuvassa.

Kaunis valinta tuo ruskea! Blogistasi välittyy ihana aurinkoinen tunnelma kun ulkoasukin on niin pirtsakka :)

Minusta tuo oranssi oli raivotrendikäs, mutta kun talon julkisivu on punainen niin ei istu väkisinkään... mutta ruskea on pop.

Café-tuolit ovat miehen sinkkuaikojen jäännöksiä, marmoripöytä on jemmassa kellarissa. Hyvä maku miehellä. =)

Ja merci TiinaR, tekee kivaa jos tykkäsit ulkoasusta !

Ihan mielettömän hienoa! Tuolla viihtyisi mitä mainioimmin!

Jep, odotetaan innolla laatoitusta... ehkä 3vk sisällä uusi uljas ilme !

=)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.