Plip plop...
Pilvin pimein / Nuages virtuels

Relooking retro

Kesälomaa Suomen kamaralla oli juhlistettava uudella bannerilla.

Lapsuuteni maisemiin kuuluu erottamattomasti pihapiirin vanhat rakennukset aarteineen : jo pitkään tyhjillään olleet punamullalla värjätyt päärakennus sekä pienempi asuinrakennus, liiteri vanhoine autotalleineen ja aitta. Pihan keskelle on jätetty valloittava palsta kissankelloja jotka inspiroivat yläpalkin retro-ilmeen.

Lisäksi löytöretki menneen maailman muistoihin "vanhalla puolella" sai heittäytymään poikkeuksellisen nostalgiseksi, mistä alla todisteena pieni vanhain tavarain kollaasi.

Vanhaintavarain

Les vacances finlandaises méritaient bien la création d'une nouvelle bannière pour le blog.

Mon enfance est associée aux anciens bâtiments maintenant inhabités du domaine, peints en rouge de Falun : les bâtiments d'habitation, le grenier et l'ancien garage - et au milieu un adorable champ de "cloches de chat", que wikipedia traduit en campanule à feuilles rondes.

L'expédition parmi les trésors d'un monde suranné a inspiré le collage ci-dessus, nostalgique à souhait.

Banner_suvi08

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Ihanan nostalgisia kuvia, sellainen ihana tuulahdus tuli menneestä. Ja toi sun banneri on kaunis, kissankellot piristää niin viehkosti punamultaa.

Kiitos - ja tuli täydennetyä samalla yleissivistystä kurkkimalla punamultia ja kissankelloja wikipediasta - on tämä bloggailu avartavaa !

Kääpä!!! Mä olin aivan täysin unohtanut sen!

Siis ei ole totta! Nyt mä alan itkeä, Kääpä, buhuuu! Mistä ihmeestä kenelläkään on säilynyt dokumenttia tuosta Lahtelaisesta (?) perhekauppajätistä? Ainoa oikea kauppa, yhyy!

Oi muitakin jotka riemastuivat Kääpä-logosta ! Pikkuveli piti minua aivan pöhkönä kun napsin kuvia vanhasta pölyisestä muovipussista ; toisella puolella Costa Rica -mainos...

Nova-Kääpä oli Mummin suosikkikauppa, ja samalla piipahdimme ostamaan rakastamiani prinssimakkaroita jostain kauppahallista Aleksilla.

Ennen digikameroiden aikaa arjen tutut kuviot olivat epätoivoisen katoavaisia. Muuten Kartanossa on kai valokuvanäyttely wanhasta Lahdesta, pitäisi ehtiä sinnekin.

Vastavierailulla..:)

Vanhat aitat, talot, ullakot ovat kyllä varsinaisia aarreaittoja! Jokaisen perheen täytyisi rakentaa oma varasto, minne säilöisi kaiken ylimääräisen, sillä hetkellä roinalta tuntuvan tavaran ja materian,ne ovat aarteita tuleville sukupolville ja luovat sitä ajankuvaa :) Minä olen päättänyt, etten enää yhtäkään vaatekuvastoa heitä pois, niitä on varmasti vuosikymmenien päästä ihana selailla..:)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.