Making of... videopostaus !
Deezer - online rock !

Maurelitacast n°1 : The Dø

Maurelitacast Uskaltauduin sittenkin laittamaan ensimmäisen videopostaukseni levitykseen !

Eilisten kokeilujen jälkeen otin webcamiä sarvista aamun valoisuudessa ja purkitin ennen konttorille kiiruhtamista uuden otoksen, jonka paiskasin saman tien mobiiliblogiini :

Maurelitacast n°1 : The Dø

Asiassa ei oikeastaan ole muuta vaikeaa kuin vain uhkarohkeasti julkistaa se ensimmäinen ; toivottavasti kynnys on alempana seuraavissa - sillä nyt kun olen päässyt tämän makuun ja löytänyt mieluisan aiheenkin, saatte jatkoakin...

   *   *   *

Maurelitarocks Désolée pour mes lecteurs français mais je me lance dans la vidéo en finnois, dans le but de faire connaître le rock français auprès de mes compatriotes.

Pour les amateurs de finnois et les curieux ayant envie d'entendre le son de ma voix dans ma langue maternelle, n'hésitez pas. Peut-être qu'un beau jour j'aurai le courage et le temps d'en faire autant pour vous faire découvrir le rock finlandais.

 

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Hieno!!!
Mäkin haluan, mutkun en uskalla, oma pärstä ja ääni ärsyttävät. Mä kokeilin jo (salaa), mutta siitä tuli niin mahdottoman teennäinen! Hmm. Mä ihailen nyt vaan sua ja sunäitiäs, katotaan jos mäkin jossain vaiheessa videobloggailisin..

Mukaan vain ; olen elävä todiste siitä että vaikka olen mielestäni kuinka teennäinen ja ärsy, muut eivät hämmästyksekseni ajattele niin.

Ja mitä enemmän meitä on, sitä antoisampaa on keskustelu. Kun vielä saisin tuon seesmiciin ; pitää ehkä luopua voxista ja siirtyä youtubeen, mutkun se ei toimi duunissa. Niin siis enhän mä konttorilla näitä tee mutta katselen vaan itseäni ja ihmettelen.

=o)

Joo, tule mukaan Kata, niin tehdään joku kansainvälishenkinen yhteisproduktio!

Kun oikein aloin morkkistella ensimmäisiä nauhoituksiani värkkäillessäni, rupesin mittimään, miten ollenkaan kehtaan liikkua julkisilla paikoilla, jos näin kauheesti pitää hävetä naamaansa, ilmeitään ja eleitään (jotka ovat aika häiritseviä!). Totesin, että jos keshtaan kulkea Kampisa, voin yhtä hyvin olla Seesmicissä.

(Sitäpaitsi kehitystä on tapahtunut tällä itseinhorintamalla: oman äänen kuuleminen ensimmäisen kerran oli kamalaa, nyt siihen on melkein tottunut!)

Ja sitten Maurelita:
tässä me olemme olleet toinen toisiamme eteenpäin sparraamassa. Jollet sinä olisi ollut Tuijan haastateltavana, en minä olisi aloittanut Seesmiciä.

Oi nytkös olen ylpeä ; minun ansiostani blogistan saa nauttia Sun Äitis videobloggailusta ! *kröhöm*

The Do on upea bändi!

Oi nytkös olen ylpeä ; minun ansiostani blogistan saa nauttia Maurelitan videoblogailusta! *kröhöm*

jaahas, pitäskös tähän sitten tutustua....

Minäkin ihastuin Thedo'hon kun luin siitä täältä joskus alkuvuodesta. Ostin Ranskassa levyn mutta rahan puutteessa myin jo Suomessa pois, kappaleet koneelle ladattuani tietysti. Keikkailevat täällä Sveitsissä ensi kuussa, himottaisi päästä mutta katotaas nyt raaskinko. Lippu on Fr. 45;- eli vähän suolainen... Päälle matkakustannukset ja reissu tekee euroissa on varmaan viitisenkymppiä. Hmmm.

Puskii Violet ! Odotetaan vesi kielellä...

Ja tervetuloa Clamorfin, hauska tutustua. Oletko ranskankielisellä alueella Sveitsissä ? Itse asuin pari vuotta Lausannessa - pehmeä lasku ranskalaiseeen kulttuuriin. =)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.