Deezer - online rock !
Maurelitan piha

Maurelitacast 2 : Mademoiselle K

Maurelitacast2 Maurelitan videokatsaukset ranskalaiseen rokkiin jatkuvat !

Iltahämärässä juuri ehdin terassille ennen auringonlaskua ja kolmas otos onnistui. Kokeilin varaslähtöä jo eilen mutta logistiikka petti ja tuli sählinkiä ; tänään helikopteri pörräili taivaalla ja sai pasmat sekaisin heti kättelyssä, mutta neljäs purkitus oli aika hyvä saavutus mielestäni.

Tällä kertaa on vuorossa Ranskan tiukin rokkimimmi bändeineen, Mademoiselle K. Linkitin kasakaupalla materiaalia PligaaMobileen missä video majailee, eli nyt kipin kapin kuuntelemaan vakavaa asiaa...

EDIT : video on nyt myös YouTubessa ja Seesmic-kanavallani !

Ja alla se lupaamani widget joka ei kelvannut voxiin :


      *   *   *

Maurelitacast2banner Ah j'oubliais, quelqu'un voulait que j'en fasse autant en français pour vous faire découvrir le rock finlandais ? Eh bien il fallait me le dire !

Je serai cap de relever le défi... un jour. Grave.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

No hitto kuva pomppii ja ääni rätisee tosi pahasti, en saanut oikein mitään selvää....onko vika mulla vai onko näin muillakin?!

(sulla on ihana ranska-aksentti!)

No voi pahus, olen juuri lataamassa youtubeen - ehkä siellä toimii paremmin ?

http://www.youtube.com/watch?v=EZAOQUDz2CA

Ranska-aksentti ????!!! No niinpä kai. =o)

Minulla oli ensin sellainen tekninen ongelma, että video lataantui vain siihen "sytytin valot" -kohtaan asti, mutta sitkeällä refressaamisella sain sen lopulta latautuman kokonaan. Ja sitten ei kyllä ollut mitään teknisiä puutteita. Voxin puolella jo kommentoin, mutta liimaan sen kommentin vielä tähänkin:

Aivan mahtava idea tuo sananselitysosio! Sanakirjoista löytyvät vain viralliset käännökset, joten tuollaiselle puhekielen ilmausten esittelylle on tilausta. Ja sitkun se vielä oli ovelasti asiayhteyteen ympättynä, niin aina parempi!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.