Maurelitacast 2 : Mademoiselle K
Muistoja minusta / Souvenirs et commentaires

Maurelitan piha

Pihavideo1 Videobloggaaminen vei mennessään sen tien ; nyt se Maurelita meni vielä esittelemään pihaansakin... Taustatietona mainittakoon että tällä kertaa otos on filmattu kameralla : Panasonic Lumix DMC-FX9 on aina yhtä pätevä.

Katselkoon ken haluaa ; ensi kerralla lupaan jatkaa ranskalaisen rokin katsausta, aina yhtä pieninä ja helposti sulatettavina pätkinä ja linkittäen lähteisiin. Ja ihan oikeita tekstipostauksiakin tulee vielä.

Sitä odotellessa :

http://www.youtube.com/user/MaurelitaPligaa

   *   *   *

Pihavideo2 A défault de vous présenter le rock finlandais en français, voici une vidéo de notre jardin - que bon nombre de mes lecteurs francophones ont déjà vu en vrai...

Après avoir créé mon canal sur YouTube, si j'y prends réellement goût, pourquoi pas des sous-titres voire une version française doublée par mes soins !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Iih! Ihana piha! Ja teillä on näemmä vielä lämmintäkin. Millanen on sää noin helmikuun puolivälissä? Suunnitelmissa on pärähtää Pariisin liepeille hiihtolomalla.

Toi pihahan on aivan upea <3
Suorastaan ylellisyyttä. Missä ihmeessä myydään kärsivällisyyttä tollaisten pihojen rakentamiseen ja ylläpitämiseen?

Kai tiesit etta youtuben voi upottaa suoraan tahan blogiin, ei tarvi ohjata vierailijoita pois sivuiltasi. :)

Mut hauska nahda etta olet videoita ruvennut tekee. Itsekkin ostin lahiaikoina HD videokameran, pitaa kuvailla silla kaikkea.

(ainii, ja rupesin taas kirjotteleen omaan blogiinikin kun se vahan jai, nyt uudessa domainissa tuolla pinkkis.com:issa. Onevice muuttuu enemman projektien kodiksi kuin itsensa esittelyyn)

Haa Pinkkiscasteja luvassa ?! Hyvä kun linkkasit uuteen paikkaasi, et näemmä ole blogilistalla eli meinasi jäädä huomaamatta kokonaan.

Tuo oli ensimmäinen jonka latasin suoraan youtubeen ; en ole oikein varma vielä missä haluan niitä säilöä ja haparoin. Kaksi ekaa oli alunperin voxissa, mutta tuo oli yli 50Mb eli ei kelvannut ja piti vaihtaa strategiaa.

Ja Stazzylle tiedoksi että motoristimies on kova puutarhuri myös. ;-)

Kriisi sulle yritän penkoa jotain säätietoja ; helmikuussa minusta on aika koleaa ja tuulista mutten osaa sanoa keskilämpötiloja. Mutta pipo päähän ja tänne vain !

Muuten, jos saan aikaiseksi tulla Ethical Fashion Showta katsomaan sinne isolle kirkolle, lähdetkö kahville? Se olisi niinku 11.-12. lokakuuta, muistaakseni.

Juuuuuuuuu ehdottomasti, kivaa !!!!!!! BLOGIMIITTI, jeeeeeeeee...

=D

50Mb :O alle kaks minuuttia youtubevideota pitäis mahtua megaan tai kahteen :D

Mut joo, kun en ollu blogosfäärissä mukana melkein vuoteen, en edes huomannu että blogilistakin on menny ihan uusiks ja kaikki.

Nyt kun vähän aikaa olis enemmän ni ehtis sumplia nää kaikki kasaan.

French garden - indeed:)

Joo mä olen kyl löytänyt keskilämpötiloja, muta tarttis tosiaan ns. kokijatietoja, eli "miltä se tuntuu, kun on helmikuun puoliväli Pariisissa" :-)

No ihan rehellisesti kaltaiseni vilukissa (ilmastopakolainen) kyllä tykkää että on inhan koleeta ja kosteaa, mutta se riippuu vuosista.

On täälläkin jo havaittu kauniita kevätpäiviâ keskellâ pahinta helmikuuta, ja auringon pilkahtaessa on ihan pop. Helmikuu on kyllä parempi kuin marraskuu, valoisampaa ja paremmat mahikset kevään ensioireiluun.

Hyvänä puolena mainittakoon turistien vähäisyys ! Loppujen lopuksi Pariisi on aina Pariisi vaikka voissa paistaisi, ja kelit suurella todennäköisyydellä leudommat kuin Suomessa. Tollasia kun lupailen niin taatusti tulee lunta, mikä on sinänsä aika hupaisa kokemus - miten suurkaupunki jumittuu puolesta sentistä lunta. =D

No olipa ympäripyöreä ja hyödytön vastaus...

Viimeksi olin tammikuun puolessavälissä, eikä se nyt kovin paha ollut... Lähinnä siis voin varovaisesti veikata, että helmikuu ei ainakaan ole huonompi?

No jos selviydyit tammikuusta, helmikuu on kakkupala ! =o)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.