Pilvin pimein / Nuages virtuels
Lomatunnelmissa / Ambiance vacances

Podcast web 2.0

Kotimaanlomani blogosfäärinen huipentuma oli Tuhat sanaa -blogin digimediataiturin Tuijan tapaaminen podcastin merkeissä ; juttelimme sosiaalisesta mediasta, miten minä tipuin soppaan ja miten kaksikulttuurisuus sopii aiheeseen kuin... no, kuin naama kirjaan !

Podcastsosmedia

Le climax blogosphérique de mes vacances finlandaises fut la rencontre avec la journaliste de nouveaux médias Tuija Aalto qui tient un blog "Tuhat sanaa" (mille mots). Nous avons parlé de réseaux sociaux, comment je suis tombée dans la soupe et surtout de tout l'intérêt d'un tel concept pour quelqu'un qui navigue entre deux cultures, loin de chez soi.

Pour voir l'accroche vidéo et pour écouter le podcast en entier, c'est ici - en finnois !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Heips!
Kopsaanpa vielä tännekin Tuhat sanaa -blogiin jättämäni kommentin.

Kiitos!
Maurelita, oli kiva kuulla äänesi, kun on vuosien varrella ehtinyt ystävystyä kirjallisen olomuotosi kanssa!

Huomaan, että ajattelemme aika samalla tavalla blogiin kirjoittamisesta. Laillasi minäkin alusta asti varauduin siihen vaihtoehtoon, että jonain päivänä jätän anonyymiyden ja tulen esiin omalla nimelläni. Eli nimettömänäkään emme kirjoittaneet sellaista, mistä emme olisi omalla nimelläkin valmiita vastaamaan (tämä tiedoksi niille, jotka peräävät nimimerkkikirjoittelun kieltämistä!) Pohdit, että kaapista tulo voi olla kohta lähellä, kun yhä enemmän johkaannut blogimaailmaan myös työasioissa. Just siinä kohdassa minäkin oikean nimeni paljastin. Vakiintunutkaan nimimerkki ei työasioissa ole yhtä uskottava kuin oikea nimi!

Mua oikein nauratti, kun kerroit julistautuneesi työpaikallasi web 2.0 -asiantuntijaksi. Samalla tavalla minäkin itse vain keksin itseni siihen paikkaan asettaa!

Oli kivaa nähdä sinut livenä!

samaa mieltä edellisten kanssa. =)
Oli kiva ylläri! =D

Hei - lomalta palautuessa on kiva lukea näitä, hauskaa jos tykkäsitte. Itseä on aina vaikea hyväksyä - tuommoinenko muka todellisuudessa olen ? Huojuva heiluva suupielet alaspäin, ryhtikin voisi olla parempi. Tarvii treenausta !

Toi anonymiteetti on vaikea pala, mutta alan luisua siitä kynnyksen yli melkein huomaamatta. Ja hykerryttävää että Sun Äitis kokee monet asiat samoin, olen gurun jalanjäljissä. =)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.