TVkaista / Télé finlandaise sur le web
IVANAhelsinki Lonely Tiger 09 [video]

Ivana Helsinki -muotinäytös ja blogimiitti Pariisissa / Défilé de mode Ivana Helsinki

Ivana

Aiemmin jo mainostamani IVANAhelsinki Lonely Tiger 09 muotinäytös oli tänään Champs-Elysées'n nurkilla Alexandre III sillan alla piileskelevällä Showcase-klubilla.

Tässä oli myös oiva tilaisuus tavata ensimmäistä kertaa blogikaverini Susu sekä kolme muuta suomalaista kaveria. Kurkistelimme takaovesta back stage -menoa ja poseerasimme toisillemme punaisella matolla sisäänkäynnin edessä antaumuksella.

Maurelita_susuIvanan näytöstä edelsi baarin puolella kirpakka Campari karpalo- tai greippimehulla, ja ehdimme tapaamaan mm Suomi-koululta tuttuja kasvoja.

Catwalk-salin seinät oli verhottu tiikerikuosilla ja näytöksen tunnelmaa täydensi livenä esiintynyt DJ-vokalisti Dani Siciliano ; riemastuttava uusi tuttavuus jonka kanssa pääsin juttelemaankin näytöksen loputtua.

Olin imarreltu kun Pirjo tuli henkilökohtaisesti kotikutoisia printtikutsujamme hyväksymään, oli hienoa tavata vaikka pikaisestikin. Saimme erinomaiset paikat ja asut olivat häikäisevän tyylikkäitä, kankaissa tuttua väriloistoa ja graafisia kuvioita. Ihastuin etenkin punertavanoransseihin ja mustavalkoisiin malleihin joita nyt odotamme saapuviksi Plagg-putiikkiin Pariisiin !

   *   *   *

Robe_tiger Comme déjà crâné il y a peu, le défilé de mode d'un des designers finlandais les plus en vogue IVANAhelsinki eut lieu cet après-midi chez Showcase au Port des Champs-Elysées, et j'étais ravie d'y assister avec des amies finlandaises dont une bloggeuse.

Les tenues colorées et aux graphismes originaux - autour du thème Lonely Tiger - étaient accompagnées en live par la DJ chanteuse Dani Siciliano qui fournit une préstation épatante ; un savant mélange de chillout et d'électro.

Pour ne citer que quelques modèles, j'étais particulièrement enchantée de voir les robes rouge-orange aux motifs de tigres noirs, ainsi que des créations en noir et blanc ou dans divers tons chauds.

Paola Suhonen a fait un tour de magie en créant tout un univers avec ces tigres mystérieux - et la magie opérait jusqu'à la tenue de la DJ avec ses chaussures tête de tigre qui battaient le rythme et dansaient avec enthousiasme communiquant.

Maintenant il ne reste plus qu'à attendre l'arrivée de la collection Lonely Tiger chez Plagg au 41 rue Charlot, 75003 Paris...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Vau, kuullostaa tosi kivalta tapahtumalta. Ivana Helsinkin tosi tyylikästä ja upeaa muotia, uskon, että muotinäytös oli kyllä vaikuttava. Ja tosi kivoja tuollaiset blogimiitit, on mielenkiintoista tavata ihmisiä livenä, joihin on tutustunut virtuaalimaailmassa.

Ou nou, vähänx oon kade! :)

Ai ihan henkkoht teijät tultiin vastaanottamaan? aika hienoa! Näytätte tosi vipeiltä. :)

Ihan oikeasti, sain Koti-liikkeen Sarilta kutsut printattaviksi, vahvistin spostilla Pirjolta ja soitin paikalliseen pr-puljuun - mutta kun kaikilla tavis-VIPeillä oli semmoset oikeat kutsukortit (pyh) meidän ihmetytti pikkusen. Onneksi Pirjo oli siinä, käteltiin ("Maurelita, Pariisin suomalaisbloggaaja") ja Pirjo vei meidät tosi upeille paikoille ihan eteen. =D

Mulla on videokin, laitan kohta linkkiä !

Hyvä, että homma kulki kutsujen osalta ... Voi jospa oisi saanut olla mukana. Sain palautetta jo parilta muultakin ystävältä, jotka olin sinne lähettänyt ;) ja videonkin vilkaisin, kiinnostavalta näytti.

Kiitos vielä Sari, sun ansiostasi kaikki tämä !

Tulin juuri kotiin Pariisista. Voihan harmi kun en ilmoittanut etukäteen...oli kauhean nopea visiitti ja kiirus, mutta silti! Voi harmi, olisin tullut mielelläni mukaan. Mutta ensi kerralla. Ehdottomasti!

Oli muuten ihanat säät koko viikonlopun!!

No valitsitpa oivan viikonlopun, oikea inkkarikesä ! Pariisissa ei ikinä ehdi tekemään kaikkea mitä haluasi - vaikka asuisikin siellä - eli tiedän varsin hyvin miten se aika hujahtaa.

Ensi kerralla mukaan blogimiittiin, en takaa yhtä glamuureja puitteita mutta tuollakin upeinta oli tavata mimmejä.

Siis ilmaisin itseäni huonosti. Kun mä olisin voinut tulla tonne, harkitsin sitä vielä ja päätin etten mene. Mutta jos oisin tiennyt teidän olevan siellä, oisin tullut! Voi harmi kun en omista meedion taitoja!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.