Musta rocks / Du rock et du noir
Ivana Helsinki -muotinäytös ja blogimiitti Pariisissa / Défilé de mode Ivana Helsinki

TVkaista / Télé finlandaise sur le web

Tvkaista_suosikit Suomalaiset tv-kanavat omalla koneella, koska tahansa haluat - jokaisen ulkosuomalaisen uloittuvaisilla !

Etenkin kaltaiseni puolet elämästään muualla roikkunut pääsee vihdoinkin jyvälle kotimaan ohjelmista, ja lapset saavat katsoa supersankarisuosikkejaan kuten SamSam sekä muumeja ja muita suomen kielellä.

Paljastui myös että Alpo ja Turo ovat hyvinkin tuttuja nimillä Tchoupi et Doudou, ja muitakin iloisia yllätyksiä.

Ranskalaisiin vastaaviin palveluihin verrattuna TVkaista on erinomaisen ergonominen ja toimii saumatta ; flv-tiedostoja on helppo katsella koko tv-ruudulla esim VLC-softalla, kun taas esim aiemmin testipenkissäni ollut täkäläinen Wizzgo vaatii QuickTimen eikä näy optimoituna telkassa. Kuvanlaatukin on paljon parempi TVkaistalla - mutta kyseessä on kuitenkin maksullinen palvelu, kun taas Wizzgo sekä M6Replay ovat ilmaisia.

Lisäbonusta siitä että ohjelmat ladataan jälkikäteen, eikä tarvitse tilata tai varailla niitä ennen lähetysaikaa. Voi kurkkia jo menneitä ohjelmia ja katsella ajan kanssa mikä kiinnostaa.

Sain ilmaiset tarjouskoodit HessunKahvilan kautta (kiitos Erkalle vinkistä) ja myös Janinalla oli tarjolla sama, hyvin ohjeistettuna jos joku haluaa kokeilla. Meille taidetaan pyytää joulupukilta TVkaistaa pysyvään käyttöön eli suosittelen !

   *   *   *

Tvkaista_samsam J'ai pu tester pendant quelques semaines gratuitement un service payant qui offre toute la TNT finlandaise à télécharger dès que l'émission a été diffusée.

Un produit très soigné et ergonomique, avec la possibilité de marquer ses favoris à l'avance pour assurer qu'ils restent disponibles pour téléchargement ultérieur.

Outre le catalogue très étoffé, les fichiers au format FLV peuvent se regarder aisément avec une appli comme VLC en plein écran sur la téle - et une mention spéciale pour la qualité de l'image impeccable.

Le test gratuit se terminant sous peu, je pense qu'on va demander au Père Noël de prolonger l'expérience - pour que je reste à la page de l'actualité culturelle et autre, mais avant tout pour que nos petits superhéros en herbe puissent regarder leurs émissions en finnois.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Mä en edelleenkään tajua miten tuo saitti voi muka olla laillinen. Sitä paitsi ne nauhoittaa ihan kaiken, mainoksia myöten. Ei se vaan toimi niin ^^

mutta myönnän että laatu on ok. Varsinkin siinä 8mbit versiossa, tuntuu että se on se DVB signaali suoraan mikä tulisi antennista.

Kiito vinkistä, ryhdyin heti kokeilemaan!

No voihan se olla, että tv-kaista loppuu ennenpitkään, koska siitä laillisuudesta tapellaan, mutta eipä ole satelliitin käyttö myöskään laillista. Ainoa miinus on minusta se, että suosittuja ohjelmia ei pysty katsomaan pitkään aikaan heti niiden ilmestymisen jälkeen (luulen että tulee liikaa pyyntöjä ja serveri ei pysty vastaamaan).

Minusta laatu on jopa parempi kuin esim ranskalainen digiboksi livenä !

Palvelin tuntuu vastaavan tosi hyvin, pari kertaa on pitänyt odottaa puolisen tuntia esim kympin uutisten loputtua saadakseen, mutta esim M6Replay-palvelussa en ole vieläkään päässyt katsomaan tiistain Tâydellisiä naisia.

Laillisuudesta vielä, eikö se suljettu jo vuosi sitten ja palasi takaisin ? Todistaako se jotain jostain sopimuksista ??? Paras varmaan maksaa vain kuukausi kerrallaan jos sattuu jotain häikkiä...

Jeps meillakin jo kokeiltu Kaistaa. Kesalla huonoilla sailla - krohom, taytyy myontaa lapset tenttasivat suomen kielta sadesailla tietsikan eessa. ;)

Hauskin oli tosiaan SamSam suomeksi! Ja Didou aikamoinen yllatys ! Tutustuivat Koiramakeenkin ja tykkasivat.

Tasta tuli mieleen, etta pitaisi uusia jasenyys. ;)

Yes! Vihdoin ja viimein! Tätä on odotettu!
Pitää heti kokeilla, kiitos vinkistä!

pitää tutustua, kiitos vinkistä!

Kaista on erittäin hyvä ja katson sitä paljon. Syynä on juuri se, että voi valita ohjelmat katsottavaksi silloin kuin haluaa eikä ole sidottu kelloon.

laittakaa maksukoodi kenttään: e13
saatte kokeilu aikaa kuukauden. :)

Kiitos Eetu ! Itselleni ei taida toimia, epäilen että ovat varmistaneet ettei kukaan uusi ilmaista kokeilua - koneella takuuvarmasti cookiet ja kaikki.

Voi, kiitos!!!! <3 Et arvaa, mità pelastui, kun luin tàmàn sun postauksen, olet mahtava!!! Ihan aarre! Tvkaista on aivan loistava juttu, nàità olikin jo tosi kova ikàvà!

Hurjasti làmpòisià terveisià! :))

Oi!

Kiitos tästä tiedosta kovastipaljon!!!!

*niijaa*

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.