Riemastuttava viikonloppu / Un WE délicieux
Kielenhuoltopeli / Finnois niveau avancé

Garderobe Gallup

Etsin kuumeisesti asua veljeni häihin marraskuussa, ja sovituskoppiralli jatkuu lounastunnista toiseen. Ensimmäisellä kierroksella en älynnyt ikuistaa löydöksiä ja nyt harmittaa kun unohtuu missä oli mitä, ja mikä istui tai sopi tyyliin. Toisella kierroksella, vasemmalta oikealle : työkaverien suosikki harmahtava silkkisekoite (Etam), hauskan skottiruutuinen mutta arkisen oloinen lycra-kolttu (City) ja iloisen keltaisia ja ruskeita vivahteita tweedkankaassa (Camaïeu) -EDIT- joka paljastui miehen suosikiksi:

Etam City Camaieu

Ja alla seikkailun jatko unelmanpehmeässä silkkileopardissa (1-2-3) missä oli mekon vaihtoehtona toppi + hame ; liian pitkät helmat korjautuvat mutta hinta pysyy hurjana. Oikeanpuolisin savunharmaa röyhelöhame jäi sovittamatta jonon takia (Zara) :

123 123_top Zara

Ensi viikolla yritän saneerata aikaa shoppailemaan muuallakin kuin konttorin viereisellä Quatre Temps -ostarilla, eli luvassa lisää epätarkkoja sovituskoppiklisheitä ja asuja. Sitä odotellessa, alla La Redoute -postimyyntisivujen parhaita paloja. Netti-ikkunaostoksilla voi käydä koska tahansa, c'est youpi !

Redoute_robes1

A la recherche d'une tenue pour le mariage de mon frère, le mois prochain en Finlande, j'écume les boutiques des Quatre Temps pendant l'heure de déjeuner... EDIT : la robe en tweed s'avère la préférée de mon homme !

J'avais omis d'immortaliser les trouvailles du premier round, mais ci-dessus la suite - avec quelques options cochées à La Redoute. La semaine prochaine, la quête continuera dans d'autres quartiers... affaire à suivre !

Redoute_robes2

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Aivan ihana idea ottaa kuvia kännykkäkameralla sovituskopissa! Minulle ei ole tullut mieleenkään. (Tosin minun vaateshoppailut kyllä menevät sillä linjalla, että jos vähänkään sopii eka vaihtoehto ostan sen ja lopatan miettimisen siihen paikkaan) Tuo Zaran kolttu näytti minusta kivalta, toivottavasti ehdit sovittaakin jossain vaiheessa.

ps. Oletko muuten kokeillut sitä vinhaa ripsiväriä, Givenchyä se nyt oli? En tiedä, olisiko sitä vielä edes Suomessa saatavissa, mutta kannattaisiko edes miettiä Kanebon 38 vaihtamista siihen?

Ylärivin eka on tosi ihana. Sitten tykkään tosta toka rivin hameesta ja kolmannenkin rivin hameesta ja alarivin eka harmaa kolttu on myös tosi kiva.

Tosi hyvä idea tosiaankin ottaa kuvia, joskus paniikissa tulee sovitettua sillä täällä ja sitten ei enää muista missä mitäkin oli. Nykyään en kyllä mene vaateostoksille ellei ole ihan pakko, ja siksi sen paniikki sitten syntyykin.

Minä olen otellut kuvia vaatteista melkein siitä lähtien, kun kamerasta on saanut kuvia lähtemään muille. Kun olen esim. Siskontyötn kanssa kaupoilla, lähtee usein Äiskälle kuva ja kysymys, onko sopivannäköinen. Aina eivät nimittäin Äidin ja Tyttären ajatukset mene yhteen.

Gallup: Ylärivin harmaa tai Zaran harmaa näyttävät parhailta. Sekä nettikaupan harmaa olkaimeton (alarivin vasen). Leopardi myös. Kuvio ei tosin kuvassa näytä kovin leopardiselta. Muut ovt arkisempia, kuten itsekin sanot. Tietysti asusteista riippuu paljon. Ja tilaisuuden koosta ym. Minkälaiset häät ovat ja missä? Tuleeko hattua?

Panethan sitten kuvan, kun olet päättänyt?

Miehesi suosikki on paras näistä :)

Kännykamera sovituskopissa ei tosin aina ole se imartelevin kuva, ei mekolle eikä sovittajalle ! Mutta on ainakin jotain

muistikuvaa mitä kokeili ja missä...

Nuo kaikki kyllä näyttävät radikaalisti erilaiselta oikeasti, ja asustettuna kotona oikean rekvisiitan kanssa huomasi miten tärkeää on lähteä ostoksille sopivien kenkien ja sukkisten kanssa.

Leopardikuviollinen oli oikea silkkiunelma mutta olisi pitänyt lyhentää, ja hintakin oli aika roima. Äidillä on samantyylinen jo hommattuna häihin eli ei kilpailla. =o)

Eikö hattuja ole vain kesähäissä ? Minulla ei ainakaan ole kuin se yksi lierihattu ja se ei stemmaa talvivaatteiden kanssa, aivan liian kesäinen. Pitäiskö ostaa uusi ?!

Givenchyä en ole vielä kokeillut, ajattelin ostaa lentokentältä kun lähden Suomeen (kohta - dippadippadaa !)

Lisää postauksia luvassa kun asiat etenee, sekä puku- että ripsaripuolella.

Mun ei kauan tarvi miettiä suosikkeja: joko Zaran sovittamatta jäänyt (upea väri!) tai sitten alimman rivin vasen.

Jep - kuten nimesi !! =o) On kyllä aikeissa sovittaa ne vielä jossain vaiheessa, tweedmekossa on vielä etiketti ja kuitti on tallessa mutta taidan pitää sen kumminkin - sen verran kiva tapaus.

Sateiset huiskutukset Pariisista, inkkarikesä loppui.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.