Les Mille Lacs : restaurant finlandais à Paris / suomalaisravintola Pariisissa
LinkedIn Applications : ammattilaisten sosiaalinen media petraa palveluitaan / Nouveautés sur le réseau social préféré des professionnels

Koti-boutique, Paris 17e

Kotiikkuna Ihana juttutuokio Rajamäen Rykmentin blogikaverin kanssa piristi eilistä sysimustaa kaatosateista iltaa. Putiikissa vallitsi hulppean boheemi ja luova tunnelma, yläkerran portaista kurkittiin ja huikkailtiin uteliaina kysymyksiä tuntemattomalle joka puhui suomea - ja juttu luisti kuin vanhojen tuttujen kesken, pitkään ja vuolaasti.

Kotitekoisia sisustusaarteita, tyynyjä, kasseja, essuja, luonnonsaippuoita, tervantuoksua, jääkaapin täydeltä herkkukurkku- ja muita säilykkeitä... Vastustamaton sekoitus kotoisuutta ja herkkuja. Harmitti vain kun kamerani lähti miesteni kanssa lomalle ja oli tyytyminen kehnoihin kännykuviin. Mutta suunnitelmissa on uusi vierailu lähiaikoina vahvistetulla kokoonpanolla...

KOTI
miniépicerie finlandaise - traiteur maison

3 rue Lemercier, 75017 Paris
Tél : 01 42 94 26 07
sposti : saris (ät] hotmail.fr
http://www.myspace.com/koti_kauppa

   *   *   *

Tämänpäiväinen auringonpilkahdus komeilee vieressä : Joviale ilahdutti ulkosuomalaisia kunniamaininnoilla ; pysti kiertoon ja säännöt kuuluvat seuraavasti :

Tunnustus_2 1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Voilà.

Iskukohteina (uusia) ennen haastamattomia tuttavuuksia : naapurimaassa La Petite Gazette, Liivian talossa, Kemikaalicocktail, Keltainen Kuu (jossa upeat kuvasarjat Pariisin silloista) - ja tietenkin itse Rajamäen Rykmentti !

   *   *   *

Kotiulkoikkuna KOTI
miniépicerie finlandaise - traiteur maison

3 rue Lemercier, 75017 Paris
Tél : 01 42 94 26 07
sposti : saris (ät] hotmail.fr
http://www.myspace.com/koti_kauppa

J'étais ravie de rencontrer une co-bloggeuse* qui tient une boutique remplie avec des articles de déco et des conserves fait maison selon les traditions finlandaises - une aubaine !

J'ai déniché de superbes coussins, des cornichons, une huile essentielle d'essence de pin et j'ai même pu apporter des biscuits offerts par la charmante boutiquière pour promouvoir le concept auprès de mes collègues.

Les photos prises avec mon téléphone sont cruellement sombres et floues mais j'ai déjà prévu une nouvelle expédition avec des renforts...

*Attention : il s'agit d'une traduction automatique Google Translation qui ne donne qu'une idée approximative du contenu.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Voi kiitos!
Ja ilahduin huomatessani, että olet nyt yhden blogin nainen. Jotenkin helpompi seurata tällaisen yksiulotteisen tyypin:)

Tuskin maltan odottaa Sarin tapaamista ja kaupn tunnelman haistamista livenä. Kiitos näistä ennakkotunnelmista!

Kiitos huomionosoituksetasi.

Hip hei takasin !

Piilotin sen yksityisetsivä-kollektiiviblogin joka on ihan hyytynyt, sekä mobiiliblogin koska blogger vänkäsi siihen virheellistä linkkiä. Moblog jatkuu mutta sinne pääsee "pääblogin" sivupalkista ja blogilistalta ken haluaa.

Bloggerissa emmin pitkään tuota ruksaanko seuraamani blogit julkisiksi vai ei ; onhan se kiva "tunnustaa väriä" mutta niitä takuulla unohtuu ja tulee overläppiä blogilistan ja muitten härpäkkeiden kanssa. *huoh*

Kiitos ja kiitos. Taas meni pystiosio yli hilseen...

Siis kunniamaininta kiertoon, sait tunnustusta ja laita eteenpäin jos viitsit...

=)

Olipa tosi mielenkiintoinen postaus. Tosi ihana putiikki, jos joskus vielä Pariisin asti pääsen, niin tuohan on ihan must paikka käydä. Taidanpä vinkata mun saksalais/ranskalaiselle serkulleni, jota aina kaikki Suomi-jutut kiinnostaa.

Ehdottomasti, tules tänne niin pistetään pystyyn blogimiitti sun päänmenoksi... hihii.

Merci pour le com et l'info la dernière fois! je vais faire bon usage du traducteur!

Moi aussi c'est un petit Koti que j'aime bien! et avec Noël qui approche, ça va sentir très très bon les épices et les gâteaux!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.