Piparitaikina / Biscuits aux épices (gingerbread)
Jouluhumua Pariisissa / Noël finlandais à Paris

IVANAhelsinki @ Paris

Josep-friends New Designer Store : Josep & Friends
11 rue de la Sourdière
75001 Paris
01 49 26 09 42

Uudessa pariisilaisputiikissa tulee myyntiin IVANAhelsinki sekä kaksi minulle tuntematonta nimeä, Josep Font ja Ozlem Suer ; avajaiset perjantaina 5. joulukuuta.

Etenkin Josepin sivuilla aukeaa huima unenomainen tunnelma, joka lähes varastaa huomion vaatteilta. Upean esteettinen kokonaisuus, kurkistakaa.


   *   *   *

Josep-font New Designer Store : Josep & Friends
11 rue de la Sourdière
75001 Paris
01 49 26 09 42

Ouverture le vendredi 5 décembre ; en plus de la marque finlandaise IVANAhelsinki que j'ai pu vous faire découvrir lors du défile parisien, deux nouvelles connaissances dont Josep Font dont le site web présente un univers onirique superbe (ci-dessous) et Ozlem Suer.

Josep-font2

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Kuulinkin että olit ollut ihan meidän nurkilla. Menipä harmillisesti ristiin! Olisin kusunut kaffelle tai glögille.

Mikähän muuten on kun sun blogis ei aina näy koneellani. Lisäksi tämä kommenttiloota ryhtyy usein temppuilemaan. Ei ole sinun vikasi, mutta harmittaa, sillä kävisin useamminkin kommentoimassa. Nyt tuntuu kuitenkin toimivan.

Huomasin, että nuo nikitareuhkat on pop Pariisissa nyt, taidan kaivaa omani esiin ja lähteä tepastelemaan tonne raitille. Tosin siellä on monta maalaisäijää muodissa tietämättään mukana, joten ihan hyvin sulaudun joukkoon.

Voi juku, tosiaan harmillisesti missattiin ! Ei minullakaan leikannut ajoissa että ollaan sun pitäjässäsi...

Mitä tökkiikö typepad ? Jotain latausvirheitä on ollut viime aikoina, kun muuttivat blogialustan publishing tool -softaa jne, mutta nyt pitäisi pelata. Jos osaisin laittaa nuo menyyt sekä suomeksi että ranskaksi olisi kiva, mutta pelkään että tuhoan koko designin...

Aperçu = esikatselu ; Poster = lähetä !

Ja karvareuhkat rokkaa rajusti. =)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.