Naamakirjan yksityisyyspulmia / Facebook et protection de la vie privée
Retro & groove

Lahjottu / Gâtée

Bottes_minelli Hui. Lasten joululahjoja oli aivan käsittämätön määrä, mutta nolottaa kun itsekin olin kuin lapsi ja riemastuin materiasta - tosin yksi toiveeni oli palvelu, eli nyt on myös odottamassa lahjakortti meikkaustunneille MAC Cosmetics -putiikkiin.

Materian katalaa mahtia edustavat vastustamattomat kiusaukset, joista mainittakoon ruskeat öljytyt nahkasaapikkaat : juuri oikeanlaiset, sopiva korko, jämäkän rokkaavat ja samalla kapean sulavalinjaiset. Näitä oli etsitty yli vuosi !

Toinen aarre tuli pelastamaan korviani rakkaan monitoimivimpaimeni surkealta räminältä : känny pelittää kerrassaan kiitettävästi surffailussa ja spostin kanssa, mutta äänentoisto ei todellakaan ole kehuttavaa - lisäksi Windows Mobile jumittaa usein jos surffaan ja rokkaan samaan aikaan, kuten teenkin aina työmatkoilla. Nyt musiikkipuolen ja videotkin hoitaa korunkaunis mikroskooppinen ihastus Sony NWZ-E438.

Sony Siinä pyörivät jo Mademoiselle K, The Dø, Maija Vilkkumaa ja monet muutkin suosikkini, jotka tänään saivat seuraa video-puolelle TVkaistan käyttövalmiit mpeg4-helmet : uusi Wallace & Gromit, Kaksi tuoppia kiitos ja sekalaista muuta kamaa. Aamulla töihinlähtiessä kopsaan vielä tuoreet uutiset ja metro saa jumittaa sydämensä pohjasta !

   *   *   *

Un Père Noël dramatiquement généreux est passé nous voir cette année, et je ne parle pas (que) des enfants mais de moi-même...

Une joie bassement matérielle en voyant mes désirs se matérialiser l'un après l'autre :

Metal-pointus Un pur bijou pour écouter du rock mais aussi pour regarder la télé finlandaise (nous, on a encore notre équivalent du regretté Wizzgo nanananère...), un mixeur, une carafe filtrante rouge en remplacement de l'ancien cassé, des bottes marron en cuir gras avec juste ce qu'il faut comme talon - rock'n'roll mais fin en même temps !

Mais aussi des cours de maquillage à la légendaire boutique MAC Cosmetics et des merveilles massives de chez Métal Pointus. Les deux derniers dans mon quartier de prédilection où j'ai déjeuné samedi en bonne compagnie...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Sullahan on käynyt oikein avokätinen joulupukki. Voi, mitä ihanuuksia oletkaan saanut. Olet näköjään ollut hyvin, hyvin kiltti. :)
Oikein hyvää ja iloista alkavaa Vuotta 2009 ja muista rokata. :)

Kiltteys rokkaa... vaikka on kyllä huono omatunto moisesta materiasta. Mutta samalla ihastuksesta kippurassa ! =]

Voi mitkä ihanat saappaat. Eikö olekin hankalaa löytää sopivat saappaat? Siinä on niin monta tekijää, että saa väriltä, mallilta, koolta, kannalta, materiaalilta ja varrelta sopivat kengät. Onnittelen! Etsintä täällä vielä jatkuu...

Merci ! Sun on vaan tultava Pariisiin saapikassafarille, olen reperoinut apajat ja alet alkaa 9.1...

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.