Swinging London
Verkostojen maailmankartta / La carte de réseaux sociaux

Pub life

Lontoo

Lontoo ei olisi Lontoo ilman pubeja ; yllä kokoelma viikonloppuna havaituista tunnelmallisista julkisivuista joista myös erinäisissä tuli piipahdettua, muttei ihan harrastettu paikallista huvia pub crawling eli pubiryömimistä...

Pubeissa roikutaan kadulla lasien kera, isot pint-kokoiset oluttuopit miehillä ja puolikkaat half pint siiderit tytöillä. Julkinen talo eli public house on useimmiten nimeltään Kruunu ja Koira, Hevonen ja Kiesit tai jotain muuta idyllistä. Sopii minulle mainiosti, kun sattui sadepäivien lomaan pari kesäistäkin iltaa.

     *     *     *

Londres ne serait pas Londres sans les pubs ; ci-dessus un aperçu de toutes les façades idylliques croisées le WE dernier, dont un certain nombre également reçurent notre visite - quoique nous n'ayons pas pratiqué le pub crawling au sens propre du mot !

Les pubs alias public houses portent souvent un nom en deux parties, tels Chien et Couronne, Cheval et Carrosse, etc. Les gens papillonnent autour du pub sur les trottoirs, avec leurs pintes à la main - demi-pintes pour les dames. J'adooooooooore.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Huh, onneksi on matka varattu Lontooseen loppukesäksi, muuten nämä kuvat heittäisivät vain suolaa haavoihin :)

Tuota pint/half-hommaa en ole oikein tajunnut, itse asiassa vasta vähän aikaa sitten ylipäätään kuulin, että naisten olisi korrektia ottaa vain puolikas juoma pubissa. Mitä ihmettä? Ei oikein istu tällaisen keskivertosuomalaisen ajatukseen, jossa iso on hyvä (ja Englannissa vieläpä melko halpa) :)

Hih, minulta meni monta vuotta ennen kuin hoksasin tuon että muut mimmit joi vain puolikkaita... ja koska itse lipitän siideriä joka on paljon tujumpaa kuin paikallinen olut, puolikas on sittenkin sopivampi jotta pysyn menossa mukana. ;-)

Heh, joo :) Toisaalta eipä tuolla sinänsä olisi edes väliä: voisihan sitä leikkiä leidiä ja juoda kaksi puolikasta samassa ajassa kuin yhden kokonaisen, kun hinnatkin leikataan sitten todellakin puoliksi (toisin kuin Suomessa). :P

Ma join viiniä siella ja ei kannata, laadun eika hinnan suhteen. Suomalaiset taksat! Ens kerralla annan Woodpeckerin koputtaa;)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.