Kiivasta hidastelua / Ralentissement frénétique
Pub life

Swinging London

London2

Lontoossa on aina oma uskomaton tunnelmansa ; ihmiset kaduilla oluttuoppeineen, omalaatuiset ja rokkaavat asukokonaisuudet, vinkeä aksentti, ranskalaiseen tottuneelle yllättävät ruokayhdistelmät... Kahden päivän kurssi lähestyy loppuaan, ja huomenna luvassa aidompaa lontoolaistunnelmaa ja shoppailuakin !

     *     *     *

Londres a toujours autant de charme : les gens devant les pubs avec leurs pintes, les tenues vestimentaires originales, l'accent british, les combinaisons culinaires surprenantes... La formation de deux jours se termine ce soir, et je vais retrouver les amis londoniens pour un dîner indien et un peu de shopping demain.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Ihanaa nähdä Lontoota! Suoritin siellä englannin opintoihini liittyvän kieliharjoittelun aikanaan ja ihastuin kaupunkiin truly, madly and deeply :) Jos saan kolme toivomusta, niistä eka on että Maurelita postailee lisää kuvia Lontoosta. Nyt postaamistasi kiittäen - Rita -

Me täällä samassa cityssä likan kans ollaan just lähdössä viimeistä täyspäivää viettämään, mutta tämä tihkusade ei pane kiirehtimään. :-)

Moikataan jos nähdään!

Wow, kivoja kuvia! Ma ihastuin ihan taysin kaupunkiin huhtikuussa. Missa shoppailitte ja mita muuta naitte lauantaina? Ja eikos palvelu olekin niin British-korrektia Pariisin jalkeen!

Takaisin kotona ! Sateinen Pariisi on silti valovuosien päässä sateisesta Lontoosta... lisää kuvia tulossa, ehdottomasti - kiva kun maittaa.

Hassua että melkein törmättiin, Timo ! Käveltiin jalat puhki ja räjäytin muistikortit kuvista.

Shoppailua en juuri harrastanut sillä vain lauantaina oli mahdollisuus, ja väenpaljous vei maun hommasta. Oli antoisampaa nähdä tuttuja ja vain nauttia kaupungin tunnelmasta. Palvelu oli paikoista riippuen laidasta laitaan, mutta ainakin autot pysähtyvät jalkakäytävien kohdalla. =)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.