Kiivasta hidastelua / Ralentissement frénétique
Pub life

Swinging London

London2

Lontoossa on aina oma uskomaton tunnelmansa ; ihmiset kaduilla oluttuoppeineen, omalaatuiset ja rokkaavat asukokonaisuudet, vinkeä aksentti, ranskalaiseen tottuneelle yllättävät ruokayhdistelmät... Kahden päivän kurssi lähestyy loppuaan, ja huomenna luvassa aidompaa lontoolaistunnelmaa ja shoppailuakin !

     *     *     *

Londres a toujours autant de charme : les gens devant les pubs avec leurs pintes, les tenues vestimentaires originales, l'accent british, les combinaisons culinaires surprenantes... La formation de deux jours se termine ce soir, et je vais retrouver les amis londoniens pour un dîner indien et un peu de shopping demain.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Ihanaa nähdä Lontoota! Suoritin siellä englannin opintoihini liittyvän kieliharjoittelun aikanaan ja ihastuin kaupunkiin truly, madly and deeply :) Jos saan kolme toivomusta, niistä eka on että Maurelita postailee lisää kuvia Lontoosta. Nyt postaamistasi kiittäen - Rita -

Me täällä samassa cityssä likan kans ollaan just lähdössä viimeistä täyspäivää viettämään, mutta tämä tihkusade ei pane kiirehtimään. :-)

Moikataan jos nähdään!

Wow, kivoja kuvia! Ma ihastuin ihan taysin kaupunkiin huhtikuussa. Missa shoppailitte ja mita muuta naitte lauantaina? Ja eikos palvelu olekin niin British-korrektia Pariisin jalkeen!

Takaisin kotona ! Sateinen Pariisi on silti valovuosien päässä sateisesta Lontoosta... lisää kuvia tulossa, ehdottomasti - kiva kun maittaa.

Hassua että melkein törmättiin, Timo ! Käveltiin jalat puhki ja räjäytin muistikortit kuvista.

Shoppailua en juuri harrastanut sillä vain lauantaina oli mahdollisuus, ja väenpaljous vei maun hommasta. Oli antoisampaa nähdä tuttuja ja vain nauttia kaupungin tunnelmasta. Palvelu oli paikoista riippuen laidasta laitaan, mutta ainakin autot pysähtyvät jalkakäytävien kohdalla. =)

Vérifiez votre commentaire

Aperçu de votre commentaire

Ceci est un essai. Votre commentaire n'a pas encore été déposé.

En cours...
Votre commentaire n'a pas été déposé. Type d'erreur:
Votre commentaire a été enregistré. Les commentaires sont modérés et ils n'apparaîtront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés. Poster un autre commentaire

Le code de confirmation que vous avez saisi ne correspond pas. Merci de recommencer.

Pour poster votre commentaire l'étape finale consiste à saisir exactement les lettres et chiffres que vous voyez sur l'image ci-dessous. Ceci permet de lutter contre les spams automatisés.

Difficile à lire? Voir un autre code.

En cours...

Poster un commentaire

Les commentaires sont modérés. Ils n'apparaitront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés.

Vos informations

(Le nom et l'adresse email sont obligatoires. L'adresse email ne sera pas affichée avec le commentaire.)