Giant Express RS2 sähköpyörä * vélo à assistance électrique
Shopping live & online

Spotify-kutsuja * invitations Spotify

Spotify Spotify-kutsu tarjolla viidelle ensimmäiselle jotka kertovat miksi lukevat blogiani !

Samalla voitte äänestää ranskalaisen rockin listaani Spotifylistat-sivuilla, tai kilpailevalla kansainvälisellä saitilla Spotifylists.

     *     *     *

Une invitation Spotify à gagner pour les cinq premiers qui commentent en disant pourquoi ils lisent mon blog...

En même temps, n'hésitez pas à voter pour mes listes sur le site de partage Spotifylists ; une compil de rock finlandais, une autre de rock français...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Hei, pääsinkö ihan ekaksi kommentoimaan?
Luen blogiasi sillä itsekin ranskanmaalla asuvana on mielenkiintoista vertailla kuinka sinä koet elämän täällä.

Minusta on mukavaa seurata muille maille muuttaneiden elämää. Olet vielä Lahesta alun perin, kuten minäkin ;)

luen sun blogin, koska on mukava saada uutisia Ranskasta suomeksi! mä oon ranskalainen (siis kirjoitan ja puhun suomeksi "comme une vache espagnole"), ja lukea artikkeleja suomeksi Parisista (tarkoitan "sur des choses que je connais") auttaa mulle kun opiskelen suomea yksin, nyt. Sun blogi on varsikin hyvä koska mull on myös käännös ranska/suomi kun en ymmärrä jota kirjoitat suomeksi.
(désolée d'avoir massacré ta langue. Je suis tombée amoureuse du finnois pendant mon année Erasmus à Turku, mais c'est quand même plus difficile de le bosser seule qu'entourée d'une multitude de Finlandais et de profs de finnois !)

Luen blogiasi lähinnä satunnaisten kuvien vuoksi, ja suomalaisten kirjoitusten takia. Aikamoisena Pariisi-fanina kyttäilen vähän kaikkia sieltä päin bloggaavia.

Alun perin päädyin lukemaan blogiasi Ranskan kielen vuoksi, mutta en koskaan jaksa lukea yhtä kappaletta enempää kielitaidottomuuteni vuoksi... Se yleensä tuo kuitenkin tarpeeksi sointia sanoihin, joita yritän lausua.

Hei!
Spotify kutsu kiinnostaisi, vaikka tavallisesti seuraankin blogiasi Ranskan takia. Kiinnostavaa miten muualla elo sujuu.

Ihanaa saada kommentteja uusilta lukijoilta (tai jotka eivät ole ennen kommentoineet) !

Olette kaikki spotifoidut - paitsi Krisu koska spotify kertoi spostisi olevan jo spotifyssa eli kerro jos haluat johonkin toiseen osoitteeseen.

Kiitos Spotifysta. Olen pitkään halunnut päästä kokeilemaan sitä.

lol "spotifoidut", onko se suomalainen sana vai mitä? :

Olenko uudella osotteellani 'aateloitu' spotifyn käyttäjäksi? ;)

Kurkkasin blogiasia ensimmäisen kerran jonkun äänestyksen perusteella ja lisäsin sen Google readeriin koska paitsi että kirjoitat mukavasti ja laitat blogiisi ihania kuvia
1)entisenä ulko-suomalaisena on mielenkiintoista kuulla nykyisen ulkosuomalaisen kokemuksia ja välillä keskustella aihepiiristä näin-täällä-Suomessa- mites siellä muualla
2)on mielenkiintoista kuulla suunnilleen samanikäisten poikien äidin kokemuksia
3)yritän edes vähän ylläpitää erittäin ruostunutta ranskan taitoani (toiveissa on, että oma poikani aloittaisi ensi vuonna ranskan opiskelun, olen pyhästi luvannut pysyä tahdissa mukana..)


Merci ! Kerrassaan kiva lukea kommenttejanne, ja nyt Krisu ja Geranium myös kutsuttu - onneksi arkistoista löytyi ylimääräisiä kutsuja.

Kiitos - sain kutsun ja olen siis spotifioitu.

Hei - spotify palkinto innosti laittamaan kommenttia myös... Facebookin kautta löysin sivusi. Ranska on edelleen lähellä sydäntä: siellä on sukulaisia, itse olen siellä viettänyt opiskeluvuoden ja nyt siellä asuu lisäksi ystäviä...

Hei Pauliina, hauska tutustua twitterissäkin !

Hän kiittää, ja tutustuu myös ranskalaisen musiikin listaan. Tällä hetkellä käytössä on vain vanha Louis Attaquen levy (hyvä!).

Heippa, ihan rehellisesti googletin kutsuja spotifyyn, mutta tämähän olikin mielenkiintoinen blogi. Ranskaa en tosin osaa, mutta näytät jaksavan kirjoittaa myös Suomeksi. Mielenkiintoista pohdintaa oli, montako ystävää facerissa on tosiaan uskottavaa? Itse pyrin hyväksyämään vain ns.oikeat tuttavat...

Todettakoon, että jään varmasti seuraamaan kirjoituksiasi ja tutustumaan tähän tarkemmin. Ai muumit valloittaa sielläkin..:)

Annika.

Hei! En ole seurannut sun blogiasi ihan joka päivämut silloin tällöin. Kiva et joku suomalainen voi kertoa joskus ranskasta ettei tarvii mennä wikipediaan:P jos haluut niin kutsun voi aina lähettää [email protected] iin :D

"Vahingossa" joskus päädyin blogiisi ja oon sitä seurannut jonkin aikaa :-) Aloitin Ranskan opiskelun viime vuoden puolella, vähän edelleen tökkii, mutta yritetään selvitä ;-) Ranskaan olis tarkoitus päästäkkin tän vuoden puolella ihastelemaan, lentopelonkin voitin hehee :)

-B-

[email protected]

Jeps. Ajattelin myös lukea tämmöistä blogia ja ei mistään huonoimmasta päästä ;) ja tosiaan googlesta sain spotifyn takia, mutta ajattelin alkaa seuraamana blogiasi! kiitos!

Hei ja kiitos kommentista ! Taisin tulla hieman myöhässä sillä spotify kertoo spostisi olevan jo spotifoitu.

Aurinkoiset terveiset Pariisista !

Heissan, käyn täällä preppaamassa ranskan kieltä kun meinaa muuten unhoittua kokonaan :)

Spotify kutsu kelpaisi [email protected] :) Aurinkoista kesää!

Hei, kiva jos luet blogiani molemmilla kielillä !

Suomessa ei ymmärtääkseni tarvi kutsua Spotifyhin, ja mokomat ovat deletoineet kaikki kutsuni eli en voi kutsua enää.

SORRY NO MORE SPOTIFY INVITES AVAILABLE !

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.