Polkupyöräloma * Vacances à vélo
Bami goreng à la Maurelita

Pariisin suuri blogimiitti * Rdv de bloggeurs finlandais

Ranskan bloggaajat Stazzy etunenässä ovat juonimassa blogihistorian ensimmäistä blogitapaamista Pariisiin !

Ajankohdaksi on valittu lauantai 16.10.2010 ja ohjelmatoimistomme järjestää tekemistä ja näkemistä osallistujille kulttuurista shoppailuun, illemmällä ravintola höystettynä baaripörräilyllä ja halukkaille enemmänkin puuhaa viikonlopun aikana.

HUOM : tapahtuma on avoin kaikille suomenkielisille bloggaajille ; ei tarvi asua Ranskassa tai edes bloggata suomeksi - tervetuloa !

Suosituksia yöpymiseen löytyy mm majoitusvinkeistäni ; esim La Ferme de Barmonts tarjoaa edullisia useamman hengen huoneita ja blogistit voisivat yhteistuumin valloittaa hotellin. Ottakaa yhteyttä niin järjestämme senkin.

Eiffel2 BNF-batofar Canal

Ilmoittautumisia, ehdotuksia, kysymyksiä ja toiveita otetaan mielellään vastaan kommenttilaatikoissamme sekä osoitteissa menthe.foret[at]gmail[.]com ja maurelita[at]yahoo[.]fr

Tiedotamme tarkemmin paikasta ja tapaamisajoista osallistujille, ja lupaamme blogirapoa tapahtumasta jälkikäteen - sekä varmaankin livenä Facebook-sivuillamme...

Toivomme tapahtumasta jymymenestystä ja riemastuttavaa pariisilaisviikonloppua !

PS Stazzyn postaus samasta aiheesta : Kutsu: blogimiitti Pariisissa!

     *     *     *

Motivi Marché St Germain Shoes vitrine

Pour mes lecteurs francophones, ci-dessus figure une invitation pour le premier rendez-vous de bloggeurs finlandais à Paris - avec donc comme prérequis le finnois !

Mais promis, je documenterai l'événement ici - avec des liens vers tous les nouveaux blogs que j'aurai le plaisir de découvrir, ainsi que ceux que je lis déjà depuis longtemps et que j'apprécie énormément. Affaire à suivre...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Mainio idea! Ohjelmatoimiston aktiivisuus saa minut toivomaan, että asuisin ja bloggaisin Ranskassa päästäkseni Pariisi-ekskursiolle! :)

Hei tämä on avoin kaikille suomenkielisille bloggaajille ! Ei tarvi asua Ranskassa / bloggata suomeksi - tervetuloa vaan. =)

Hmmm... houkuttelevaa! Tuo viikonloppu ammottaa tyhjyyttään ja mies on silloin jo maailmalla. Katsotaan miten tässä vielä käy... :)

Vau, olisi tosi hienoa jos onnistuisi ! Peukutan...

Tulossa ollaan!!! :D

Ihan mahtavaa, jeeees !!! =D

Voih, kateellisena luen tästä tapahtumasta... Missä olivat blogimiitit silloin kun itse asuin Pariisissa.. *huoh* :) (mistä on siis yli 10 vuotta) Mutta hurmaavaa syksyä kaikille Pariisi-bloggareille!

Voih 2.0 kun minäkin olin Pariisissa jo yli 10v mutta kun silloin ei ollut blogeja ! Mutta EasyJet lentää halvalla ; tänne vain...

=)

Moikka Maurelita, Stazzyn kautta tulin tänne kurkkimaan.
Todennäköisesti liityn seuraan, kunhan se aika ja paikka vaan varmistuu -- eli keep me posted! :)

Hienoa ! Laitoin sulle juuri spostia sekä feissari-kutsun. =)

Voi että kun pääsisin! Mutta olen puhumassa yhdessä konferenssissa Las Vegasissa :(

No toi on erinomainen syy olla tulematta.... ;o)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.