Pariisin blogimiittirapo * Rdv de bloggeuses finlandaises à Paris
Pariisin moskeijassa minttuteellä * Thé à la menthe à la Mosquée de Paris

The Pixies : ilmainen EP ladattavana * Téléchargements gratuits des Pixies

Pixies-doolittle Sosiaaliseen mediaan ja nettiin erikoistuneen Mashable-saitin kautta huomasin että suursuosikkini The Pixies juhlivat Doolittle-albuminsa 20-vuotissynttäreitä ja tarjoavat sen kunniaksi ilmaisen EP:n nettisivuillaan www.pixiesmusic.com.

Antamalla spostiosoitteensa voi ladata ilmaiseksi neljä bändin live-biisiä. Koekuuntelin ne ; kannattaa.

     *     *     *

Grâce au site Mashable spécialisé en internet et médias sociaux, j'ai appris que l'un de mes groupes préférés The Pixies offrent des morceaux gratuits à télécharger !

Pour fêter les vingt ans de leur album Doolittle, quatre fichiers mp3 de versions live sont proposés en échange d'une adresse mail qu'on laisse sur leur site www.pixiesmusic.com.

J'ai testé pour vous, ça marche et ça vaut le détour !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Tuli vasta nyt tätä latausta koitettua, mutta ei löytynyt latauskohtaa... Olikohan se vain rajoitetun ajan tarjolla? :-/

Näkyy vielä olevan... mutta se ei ollut ergonomisesti kovin onnistunut operaatio : ensin laitat spostisi ja saat vahvistuksen, ja sitten jostain aika oudosta kohdasta piti klikata jotta se löytyi. Harmittaa kun en merkannut muistiin !

No löytyihän se, mulla NoScript esti sen ylänurkan tilausnapin ja kun sallin kaikki scriptit, niin tulikin tuo näkyviin. Eli niinku sanontakin on: Kaikki löytyy mikei oo varaastettu! :-)

Ja sieltä tuli zippi. Kiitos vinkistä!

No hieno homma ! Pixies rock.... =)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.