Kesäloma * vacances d'été !
Yläkoululaiset | Collégiens

Lomatunnelmissa vielä * Prolongations estivales

Uuden bännerin myötä venytän lomatunnelmia ja kesäistä fiilistä mahdollisimman pitkälle blogissakin.

Pariisissa onkin ihan hassut ilmat : maanantaina satoi kaatamalla ja tuuli aivan hurjasti, palelimme konttorilla ilmastoinnin puhaltaessa kuin pahimmalla helteellä konsanaan. Hytisin kesämekossa ja märissä kengissä ja totesimme joukolla, ettei 20°C riitä alkuunkaan lomaltapalautumiseen.

Eilen taas oli 30°C ja tuuli oli kuin kuivausrummusta, pilvet kasautuivat uhkaavasti illaksi emmekä juuri ehtineet nauttimaan inkkarikesästä, kun se taas tänään muuntui sateiseksi harmaudeksi. Aamulla 17°C, iltapäivälle luvassa 16°C. On todellakin paras katsoa säätiedoitus ennen kuin uskaltautuu ovesta ulos.

Onneksi konttorikamppeisiini kuuluu villatakki, sukkahousut ja korkkarit - ne tulivatkin kaikki tarpeeseen taas tänään.

Maurelita_banner_2015

Avec une nouvelle bannière mon blog joue les prolongations et affiche des couleurs estivales.

La météo de Paris  en ce moment par contre nous donne des vertiges dignes de montagnes russes, avec des écarts records en passant de 30°C hier à 17°C ce matin puis tout juste 16°C en guise de température maximale.

En complément de la petite robe d'été, j'ai sorti le gilet, les collants et les chaussures fermées - car la clim reste en mode canicule et continue à nous souffler joyeusement dessus. De quoi se crisper devant son écran ! Constat collectif : 20°C n'est vraiment pas assez chaud quand on ne bouge que sur son écran.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.