Pesto pasta
Loma Suomessa / Vacances finlandaises

14 juillet

Artifice2Kansallispäivän ilotulituksia tunnuttiin harjoiteltavan jo eilisaamusta lähtien, ja jännitys kohosi meilläkin pikkupaukkujen kuuluessa naapurista.

Oli kuitenkin odotettava auringonlaskua ja pimeyttä, ja lähteistä riippuen korttelimme tulitukset luvattiin alkavaksi klo 23 tai 23:30. Pojat olivat nukkuneet poikkeuksellisesti päiväunet ja saaneet luvan valvoa, ja juhlallisuuksia odotellessa kävimme läheisessä pizzeriassa illallisella.

Sain kokeiltua ensimmäistä kertaa kameran ilotulitustoimintoa, mutta jalka olisi ollut paikallaan. Muutama suht onnistunut otos sai kuitenkin lapset riemuitsemaan jälkikäteenkin.

Artifice1

Nous attendions le feu d'artifice du 14 juillet depuis le matin, avec une excitation qui montait au fur et à mesure que les pétards éclataient dans le voisinage.

Artifice3Il fallait toutefois attendre la tombée de la nuit, et les garçons ayant exceptionnellement fait la sieste avaient l'autorisation de veiller.

Une première pour tester le mode "feu d'artifice" de mon objectif Leica, mais je dus constater qu'un trépied aurait été bien utile. Quelques prises toutefois permettaient de capturer l'ambiance et rappeler la soirée aux enfants.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Wau! Jos ilotulitustoiminnolla saa noin upeita ilotulituskuvia, niin nyt vain odottelen, milloin ne lanseeraavat kameran, jossa on kasvokuvatoiminto, jolla saa otettua onnistuneita potretteja. Ostan heti!

Olen juuri kasaamassa lähtiäislahjaksi albumia pitkäaikaiselle sihteerillemme, ja kauhistelen millaista jälkeä tuli 0.3 megapikselin kameralla ja raivokkaalla salamalla silloin digikuvien alkuvuosina. Photoshoppaamalla saan osan julkaisukelpoisiksi, mutta oli ankaraa !

=o)

Sinulle on blogissani timanttinen huomionosoitus : )

Hauskaa keskiviikkoa!

Timanttia täältäkin!

Oikein säkenöin ja säihkyn täällä ; kiitos Auringonkukkametsän ja Kriisin !

=)

Olette saaneet briljantti blogi -tunnustuksen.

http://janne.blogit.kauppalehti.fi/2008/07/18/briljantteja-blogeja/

Onnea!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.