« Rosolli * salade de Noël d'antan à la Finlandaise | Accueil | Lahjottu / Gâtée »

28 décembre 2008

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Katselin äsken profiiliasetuksiani ja totesin, että minäkin tunnen oloni mukavammaksi mikäli ne ovat mahdollisimman rajoitetut. Jos ei ole kaverini, ei oikeastaan voi nähdä mitään muuta kuin kuvani, nimeni ja mihin verkostoon kuulun.

Poistin äsken melkein kaikki ylimääräiset sovelluksetkin. Vampyyrit sun muut olivat hauskoja jonkun aikaa, nyt niitä ei enää jaksa. Parempi näin, kuten sanoit, voi keskittyä asiaan.

Jep, kaikki lähti siitä kun kokeilin mitä jonkun muun tunnarilla näkyy - huh. Samalla varoittelin tuttuja, ja kaikki kauhistuivat noista oletusarvoista. Kandee lukea se pienellä printattu teksti, ongelmana on vain että se on ripoteltu ympäri saittia...

Kiitos naista vinkeista ja tiedoista. Aina on vahan ollut sellainen alaston olo tuolla naamakirjassa. Eli hyva etta nyt paasen vahan saatelemaan asetuksia nailla neuvoilla! Hyvaa uutta vuotta myos taalta kanaalin toiselta puolelta! :)

Kiitos ! Yritän näillä ohjeilla myös vokotella vastaanpyristeleviä kavereitani naamakirjaan, saas nähdä onnistuuko...

=)

Kiitos naista, tuli tarpeeseen!

No hyvä !! =o)

Tärkeä postaus! Itse asetin aikanaan kaikki mahdolliset tiedot näkymään vain kavereille, ja kavereikseni taasen hyväksyn vain sellaiset henkilöt, jotka ihan oikeasti tunnen. Ei sillä, että minun musiikkimakuni tai koirieni kuvat ketään kiinnostaisivat, mutta parasta olla silti varovainen. En käsitä, miksi jotkut laittavat Facebookiin näkyviin jopa osoitteensa ja puhelinnumeronsa!

Ja yksi lisäys vielä, kuten kaverini huomautti jos sattuu vaihtamaan networkiä, kaikki asetukset nollautuvat ja pitää muistaa taas rajoittaa näkyvyydet. Huh.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.

Follow

serial nappulat

Stats