Puutalon perustukset * Fondations de la maison en bois
Aloittelijan fillariopas * Guide de vélo pour débutants

Keittiö-design * Aménagement cuisine

Ikea-cuisine-3DKaikki tuntuu pyörivän puutaloprojektimme ympärillä nykyään : milloin en ole vertailemassa erilaisia värivalintoja julkisivulle tai teollisuusvakoilemassa kylpyhuoneitten sisustusta, vietän tuntikaupalla aikaa keittiöratkaisujen kimpussa.

Aluksi suunnittelimme hyvin funktionaalisen tila-ihmeen Ikean 3D-saitilla, kaappitilaa enemmän kuin Pariisin kodissamme ja pirteän punaiset ovet. Modernia, toimivaa ja siistiä.

AnticlineSitten törmäsimme retrotyylisiin teollisuuskeittiön ronskeilla kahvoilla varustettuihin keittiökalusteisiin pienessä La Rochellen putiikissa. Elementit ovat kaikkea muuta kuin käytännölliset, joudumme siirtämään jääkaapin parvelle menevien rappusten alle ja yläkaappejakin tulee paljon vähemmän, mutta taidamme mennä tyylistä tinkimättä. Ja tyypillistä oli että juuri sinä päivänä perusta valettiin, vesijohtoineen ja putkineen kiveen kirjoitetuille paikoilleen.

     *     *     *

Ikea-cuisine-planEn ce moment, notre projet de maison en bois occupe tout notre temps libre - entre les choix de couleurs pour l'extérieur, les comparaisons pour la décoration de la salle de bain et surtout l'ameublement de la cuisine.

Au commencement, il y avait un plan 3D créé sur le site d'Ikea - fonctionnel, une merveille de rangement et avec des portes de placard rouge peps.

Anticline-blancEnsuite nous sommes tombés sur une boutique de déco à La Rochelle, exposant un mobilier rétro avec magnifiques poignées de cuisine industrielle - le jour où on coulait les fondations avec les emplacements des évacuations et arrivées d'eau.

Alors, le look rétro industriel l'emportera-t-il ? A suivre sur ce blog...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Kiitos taas kommentista, seurannassa oot säkin, vaikka harvoin tulee kommentoitua.

Tuo IKEA-linkki oli aika kiinnostavan kuuloinen, pitääpä tsekata.

Joo mokoma fb varastaa kaikki kommentoinnit mutta messissä ollaan...

Toi ikean jippo on kiva, sitä voi käännellä ja ihmetellä vaikka lintuperspektiivistä, ja sinne voi laittaa "omatkin" mööpelit kun laittaa mitat vaan. =)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.