Soupe de lentilles coco curry * Linssikeitto intialaisittain
Blogiversaire - since 2004

Un sac guidon idéal pour vélotaffer [partenariat Vaude] * Ohjaustankolaukku työmatkapyöräillyyn

Me voilà enfin équipée comme une baroudeuse - grâce au partenariat Vaude !

Ebox_vaude3Pour continuer la découverte des équipements vélo incontournables de la rentrée, je suis ravie d'avoir pu enfin monter le sac de guidon eBox sur mon Eovolt - qui après une révision du pédalier a subi une crevaison et j'ai dû commander des pneus plus résistants en ligne.

J'ai hésité entre les deux couleurs car le sac eBox se fait aussi dans le plus beau des jaunes, mais ayant déjà un vélo orange je me suis sagement rangée dans le registre biker - noir et orange c'est une valeur sûre hein ?!

Le petit sac cache bien son jeu : une merveille de rangements, de poches et de zips pour caser toutes ses affaires de vélotaf, à l'abri de la pluie tout en étant à portée de main - surtout le mobile en mode gps car je galérais à trouver le support idéal.

Grâce à son petit kit de fixation et sa bandoulière, le sac s'emporte en un tour de main et on échappe à tout le tracas de défaire son mobile du support silicone, la bouteille dans le support cadre, le sac sur le porte-bagage etc... Je me sens ultra-efficace avec ce sac !

Ci-dessous une photo de mes paniers ostréicoles de chez Matlama (de La Rochelle), légers et solides pour emporter le pc, les courses et mes paquets Vinted... ainsi qu'une pub cachée pour les ciseaux finlandais Fiskars assortis à mon VAE.

Et au prochain épisode, on va s'attaquer au vélotaf sous la pluie - what else ?

No nyt olen minäkin varustautunut korviani myöten työmatkafillaristiksi, kiitos kaupallisen yhteistyön vastuullisen Vaude-merkin kanssa !

Syksyn pakollisissa kuvioissa on ehdottomasti kunnon ohjaustankolaukku, johon saa kädenulottuville kaiken tarvittavan sälän : avainkortit, vesipullon, käsilaukun sisällön ja etenkin kännykän navigaattori-moodissa kartanlukuun.

Piskuinen laukku on järjestyksen multihuipentuma : on taskua, vetoketjua, klipsiä ja lokeroita joka lähtöön, ja etenkin vedenpitävä kansilokero on kallisarvoinen sillä tähän asti kännykkäni oli pelkässä silikoni-strapissa ja altistui sateelle heti kättelyssä.

Eovolt-fiskarsLaukku olisi ollut saatavilla myös herkullisen kullanhehkuisena keltaisena, mutta kun sähköpyörä on jo noin komean oranssi sain itseni hillittyä ja pidättäydyin varmassa mustassa - sehän sopii oranssiin kuin paiskattu.

Kiinnitysmekanismin ansiosta laukku irtoaa kädenkäänteessä ja sitä voi kantaa olkaremmistä ; hyvästi aikaavievä operaatio irroitella rekvisiittaa monesta eri vimpaimesta. Tunnen itseni niin tehokkaaksi tämän ansiosta !

Viereisessä kuvassa tarakan osteriviljelmäkorit Matlama-merkiltä, kevyet mutta kestävät joihin mahtuu läppäri ja ruokaostoksetkin... ja tietenkin kotimaiset Fiskars-sakset joiden väri mätsää pyörääni.

Seuraavassa jaksossa katsastetaankin sadekamppeet, sillä kesä alkaa olla auttamattomasti ohi ja käsilaukkukamojen saatua sateensuojaa kätsyssä laukussa, on aika pukea itsellekin vedenpitävää tai -hylkivää päälle.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Kätevää! 👍🏻
Mutta myös kiinnostaa sähköpyörä: ootko tykännyt? Kaveri hurahti siihen kunnolla eläkkeelle jäätyään ja vetää jotain 30+ km päivässä ja on vähän itsellekin tullut pohdittua tuota.


Kiitos kommentistasi Timo ! Sähköpyörä on ehdottoman hyvä ; asun suuren kukkulan huipulla ja tunnustan että luomuna mietin kaksi kertaa ennen kuin viiletin alas Pariisiin, mutta nyt on kuin olisin saanut siivet.

Myös työmatkat 2 x 16km sujuvat ketterästi silloin harvoin kun en tee etää, kiitos koronan. Julkiset ja etenkin metro ovat mustalla listallani, vaikka tämänpäiväinen rankkasade olisi voinut kyllä lannistaa motivaationi. ;-)

Kirjoitin aiemmassa postauksessa Eovoltista , mutta olisi varmaan aika postata laajempi katsaus nyt kun olen ajanut sillä yli puoli vuotta.

https://www.maurelita.com/2020/05/velo-assistance-electrique-vae.html

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.